Έλληνες φίλαθλοι σε Τσαγκρώνη: «Σηκωθείτε φύγετε, εσύ κι ο άλλος»!

Νίκος Παπαδογιάννης
Έλληνες φίλαθλοι σε Τσαγκρώνη: «Σηκωθείτε φύγετε, εσύ κι ο άλλος»!

bet365

Η Εθνική... φλερτάρει με τον πρόωρο αποκλεισμό στο Eurobasket και ο Γ.Γ. της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση μετά την ήττα από τη Φινλανδία!

Έντονη φραστική επίθεση δέχθηκε ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας μπάσκετ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, από μία ομάδα 7-8 οργισμένων Ελλήνων φιλάθλων, οι οποίοι τον εντόπισαν από μακριά στον αγωνιστικό χώρο της Χάρτβαλ Αρένα, καθώς αυτή άδειαζε. Ανάμεσα στα πάμπολλα κοσμητικά με τα οποία τον στόλισαν ήταν και ορισμένες ύβρεις, αλλά η κοινή συνισταμένη ήταν η απαίτηση για παραίτηση. «Σαράντα χρόνια στην καρέκλα, σηκωθείτε φύγετε επιτέλους». «Την καταντήσατε σαν τα μούτρα σας την Εθνική, εσύ και ο άλλος». «Δεν κοιτάς τα χάλια μας, πας και στο ραδιόφωνο για δηλώσεις». «Είστε καρεκλοκένταυροι, ντροπή σας».

Ο… άλλος είναι φυσικά ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος αποχώρησε χθες από το Ελσίνκι, σε μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε από τους παρατρεχάμενούς του «προγραμματισμένη», λες και συγχωρείται η προγραμματισμένη απουσία από τους κρισιμότερους αγώνες της Εθνικής. Μαθεύτηκε μάλιστα, από τον ίδιο τον Τσαγκρώνη, ότι ο ισχυρός ανήρ της Ομοσπονδίας θα απουσιάσει και από τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην Κωνσταντινούπολη, εάν υπάρξει τέτοιος. Με άλλα λόγια, θα λάμψει διά της απουσίας του από όλους τους αγώνες που μπορεί να σηματοδοτήσουν αποτυχία και πισωγύρισμα. Ίσως τον δούμε σημαιοστολισμένο στον προημιτελικό.

Ήταν πάντως ελάχιστοι οι φίλαθλοι που συμμετείχαν στο φραστικό επεισόδιο με τον Τσαγκρώνη. Κάποιοι άλλοι απαιτούσαν ηχηρά από εμάς τους δημοσιογράφους να γράψουμε «όλη την αλήθεια», ενώ μερικοί περίμεναν τους παίκτες πάνω από τη φυσούνα της μικτής ζώνης για να τους χειροκροτήσουν. Αποδοκιμασίες ενάντια στους αθλητές ή στον προπονητή δεν υπέπεσαν στην αντίληψή μας. Οι Έλληνες ταξιδιώτες που παρακολούθησαν τον αγώνα από τις κερκίδες της αρένας Χάρτβαλ πρέπει να ήταν περισσότεροι από 300.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα