Η άφιξη του Ουίβερ και το… τεστ του Γιαννάκη

Η άφιξη του Ουίβερ και το… τεστ του Γιαννάκη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η άφιξη του Ουίβερ και το… τεστ του Γιαννάκη

bet365

Ο Κάιλ Ουίβερ έφτασε πριν από λίγο στο Πράβετς και μέσα από το βίντεο που κοινοποίησε η ΚΑΕ Άρης στον λογαριασμό της στο Instagram… όλα τα λεφτά είναι ο τρόπος υποδοχής του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο προπονητής του Άρη υποδέχθηκε τον Αμερικανό στο lobby του ξενοδοχείου, μόλις τον είδε, τον ρώτησε αν δούλεψε στο διάστημα της απουσίας του και στη συνέχεια τον «τσέκαρε» πιάνοντας το μπράτσο του και τους κοιλιακούς του. Ο Ουίβερ θα μπει αύριο(3/9) στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας ενώ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, δήλωσε: «Είναι ένα καινούργιο ταξίδι για μένα. Νέα ομάδα, διαφορετική χώρα, νέος προπονητής. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να έχω μια καλή σεζόν με την ομάδα και να 'χτίσω' πάνω σε ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά με τον ΑΡΗ».

Δοκίμασε την τύχη σου και μπες στην κλήρωση για ένα Opel Adam (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα