Ο προσιτός Κουάμε Βον και ο Καββαδάς

Ο προσιτός Κουάμε Βον και ο Καββαδάς

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο προσιτός Κουάμε Βον και ο Καββαδάς

bet365

Ο Άρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τον 27χρονο Κουάμε Βον έχοντας καταλήξει στην περίπτωσή του για τη θέση του βασικού πλέι μέικερ. Σκοπεύει επίσης να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για τον Βασίλη Καββαδά γνωρίζοντας όμως ότι οι πιθανότητες προσέγγισής του είναι απειροελάχιστες.

Ο Κουάμε Βον ανταποκρίνεται στα κριτήρια του Παναγιώτη Γιαννάκη καθώς είναι ψηλός ποιντ γκαρντ (1.91μ.) κι έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Πέρυσι ο Βον αγωνίστηκε στη Φράπορτ – την οποία αντιμετώπισε δύο φορές ο Άρης – έχοντας 15 πόντους και 4,5 ασίστ κατά μέσο όρο το BCL, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Βιλερμπάν. Την περίοδο 2015-16 συνεργάστηκε αρχικά με την Άντβερπ και στο τέλος της σεζόν αγωνίστηκε στη Ναχαρία έχοντας συνολικά 16,3 πόντους και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» έχουν στείλει συμβόλαιο στον Αμερικανό και περιμένουν να το λάβουν υπογεγραμμένο ούτως ώστε να διευθετηθεί και το τυπικός μέρος της υπόθεσης.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ελλάδα - Γαλλία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Στο μεταξύ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης φέρεται να κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τον βασικό σέντερ, γι’ αυτόν τον λόγο οι «κίτρινοι» δεν έχουν προχωρήσει στην τελική κίνηση για την απόκτηση του Κιθ Μπένσον. Στο μυαλό του έμπειρου τεχνικού πάντα υπάρχει το όνομα του Βασίλη Καββαδά και σκοπεύει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια για να τον πείσει, γνωρίζοντας όμως ότι οι πιθανότητες προσέγγισής του είναι ελάχιστες. Διότι ο Καββαδάς ακολούθησε τη νομική οδό για να διασφαλίσει τα οφειλόμενα και στο διάστημα που μεσολάβησε από την ημέρα κατάθεσης της προσφυγής δεν έγινε καμία ουσιαστική προσπάθεια διακανονισμού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα