«Φυλακισμένος» στις ΗΠΑ ο Μοτιεγιούνας λόγω «Χάρβεϊ»!

Κάτια Πετροπούλου
«Φυλακισμένος» στις ΗΠΑ ο Μοτιεγιούνας λόγω «Χάρβεϊ»!

bet365

Αγωνία επικρατεί στην εθνική Λιθουανίας, ενόψει Eurobasket, καθώς ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας δεν μπορεί ακόμα να ταξιδέψει από τις ΗΠΑ, εξαιτίας του τυφώνα «Χάρβεϊ», που έπληξε το Χιούστον.

Ανησυχία και προβληματισμός στην Λιθουανία, ενόψει Eurobasket (31/08-17/09).

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας είχε πάρει σχετική άδεια από την «Λιέτουβα» για να βρεθεί στις ΗΠΑ και το Χιούστον, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «15min.lt» η επιστροφή του θα πάρει παράταση. Κι αυτό διότι ο μεγαλύτερος τυφώνας της τελευταίας δεκαετίας, ο «Χάρβεϊ», έπληξε το Τέξας και τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν έχουν υποχωρήσει, συνεπώς ο Μοτιεγιούνας δεν μπορεί να ταξιδέψει ακόμα με αεροπλάνο για το Κάουνας, ώστε να φύγει με την υπόλοιπη ομάδα για το Τελ Αβίβ του Ισραήλ, που θα γίνει ο Β' Όμιλος του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Νταΐνιους Αντομάιτις, πάντως, κράτησε την αισιοδοξία του, αναφέροντας πως η ανυσηχία δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και πιστεύει πως ο 26χρονος ψηλός θα γυρίσει εγκαίρως στην ομάδα.

Ο Μοτιεγιούνας έχει ειδοποιήσει πως είναι καλά με την οικογένειά του κι έχουν εγκαταλείψει το σπίτι τους. Το πιο πιθανό είναι να ενσωματωθεί στην ομάδα παραμονές του Eurobasket (30/08).

 

Τελευταία Νέα