Στον... αέρα η συνεργασία Τσαϊρέλη - Άρη

Στον... αέρα η συνεργασία Τσαϊρέλη - Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στον... αέρα η συνεργασία Τσαϊρέλη - Άρη

bet365

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ξεκαθάρισε πως δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία του Άρη αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα των περσινών οφειλομένων που φτάνουν τις 70.000 ευρώ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο 29άχρονος φόργουορντ υπέγραψε το τρίτο συμβόλαιό του με τον Άρη έπειτα από το 2007 και το 2010 ενώ πρόσφατα κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του στους «κίτρινους», εξηγώντας πως «θα ήθελα να μείνω στην ομάδα. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους του Άρη πολύ καλές και θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι μέλος του».

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των άμεσα εμπλεκόμενων σε ό,τι αφορά τη συνεργασία τους ενώ ο Τσαϊρέλης είχε συνομιλία και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός, οι μεταγραφές και διάφορα ζητήματα που αφορούν την ομάδα. Ο Έλληνας φόργουορντ, λοιπόν, ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία αν δεν διευθετηθεί το ζήτημα των οφειλών προς το πρόσωπό του που φτάνουν τις 70.000 ευρώ ενώ οι άνθρωποι της ΚΑΕ του εξήγησαν ότι θα εγγυηθούν τα χρήματα μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα