Πολ: «Μαλ...ες όσα λέγονται για τον Ρίβερς»!

Gazzetta team
Πολ: «Μαλ...ες όσα λέγονται για τον Ρίβερς»!

bet365

Ο Όστιν Ρίβερς επικοινώνησε με τον Κρις Πολ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με τη δυσαρέσκεια του πρώην συμπαίκτη του για την κατάσταση στους Κλίπερς.

Οι Ρόκετς ολοκλήρωσαν την πιο σπουδαία κίνηση της off season αφού απέκτησαν τον Κρις Πολ από τους Κλίπερς, στέλνοντας στο Λος Άντζελες τους Μπέβερλι, Ντέκερ, Ουίλιαμς και πλαισιώνοντας τον Τζέιμς Χάρντεν με τον άλλοτε γκαρντ των Καλιφορνέζων.

Από την πλευρά του, ο Όστιν Ρίβερς παραδέχτηκε ότι επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του ώστε να ζητήσει εξηγήσεις για τις φήμες που αναφέρουν ότι ο Πολ ήταν δυσαρεστημένος για την αντιμετώπιση του Ρίβερς από τον προπονητή-πατέρα του στους Κλίπερς!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα του ESPN ανέφερε ότι η αντιμετώπιση που έτυχε ο Όστιν Ρίβερς από τον Ντοκ Ρίβερς έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του Πολ να πάρει το ταλέντο του και να μετακομίσει στο Χιούστον. «Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα "Κρις, τι γίνεται εδώ"; Ήθελα να μάθω τι συμβαίνει πραγματικά και αν όντως ισχύουν αυτά τα δημοσιεύματα! Μου απάντησε πως "αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλ...α που έχω ακούσει στη ζωή μου! Είναι αστείο".

Εν συνεχεία δικαιολόγησε την απόφαση του Πολ να συνεχίσει την καριέρα του στους Ρόκετς: «Ο Κρις ήθελε να φύγει. Έμεινε για πολλά χρόνια στους Κλίπερς, είχε υπέροχα χρόνια εδώ όμως ήθελε κάτι διαφορετικό. Πολλοί παίκτες επιδιώκουν την αλλαγή. Τα πράγματα είναι απλά».

 

NBA Τελευταία Νέα