Το συγκινητικό γράμμα του Μπος για τους Χιτ!

Το συγκινητικό γράμμα του Μπος για τους Χιτ!

Νίκος Καρφής
Το συγκινητικό γράμμα του Μπος για τους Χιτ!

bet365

Ο Κρις Μπος επέλεξε να πει το δικό του αντίο στους Χιτ με ένα συγκινητικό γράμμα που αφιέρωσε στο Μαϊάμι.

Τα προβλήματα υγείας ανάγκασαν τον Κρις Μπος να βάλει τέλος στην πλούσια καριέρα του.

Ο παλιός παίκτης των Χιτ αποφάσισε να δείξει την αγάπη του στο Μαϊάμι με ένα συγκινητικό γράμμα στο προσωπικό του site.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

«Tι βόλτα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την περίοδο που άλλαξε η ζωή μου. Έπαιξα με τους Χιτ σε πολλούς τελικούς, πήρα 2 πρωταθλήματα, απέκτησα 4 παιδιά και έιχα εξαιρετικές σχέσεις με όλη την κοινότητα της πόλης.

Φοβόμουν όταν έφυγα απο το Τορόντο, καθώς εκεί οι άνθρωποι με αγαπούσαν και με υποστήριζαν. Όταν έφτασα στο Μαϊάμι έψαχνα για δόξα. Όμως απέκτησα πολλά περισσότερα, Έμαθα να ονειρεύομαι ξανά και να εκτιμώ το μπάσκετ. Οι άνθρωποι πάντα βλέπουν τα τρόπαια. Όμως αυτό είναι μόνο το ένα μέρος, μόνο μια στιγμή.

Μου μάθατε πως ότι και να συμβεί στο παρκέ το παιχνίδι συνεχίζεται. Ακόμα και τότε που κατάλαβα πως δεν μπορώ πια να παίζω, οι άνθρωποι με υποστήριζαν και μου έδειχναν πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ για το Μαίαμι. Πολλοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν για την υγεία μου και με τον τρόπο τους προσεύχονταν για μένα. Ζήσαμε μαζί, Μαϊάμι, Μου έδειξες πως να μείνω δυνατός σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Όλη αυτή η περιπέτεια με έκανε καλύτερο άνθρωπο, αυτό που είμαι σήμερα. Σε ευχαριστώ», έγραψε.

Mάλιστα οι Χιτ θα αποσύρουν την φανέλα με τον αριθμό 1 για να τον τιμήσουν για την προσφορά του στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα