Ο Ρόμπερσον άφησε «φτωχό» φιλοδώρημα και οι Καντέρ-Άνταμς τον τρόλαραν! (pics)

Ο Ρόμπερσον άφησε «φτωχό» φιλοδώρημα και οι Καντέρ-Άνταμς τον τρόλαραν! (pics)

Ο Ρόμπερσον άφησε «φτωχό» φιλοδώρημα και οι Καντέρ-Άνταμς τον τρόλαραν! (pics)

bet365

Ο Αντρέ Ρόμπερσον έκανε λογαριασμό περίπου 500 δολαρίων σε μαγαζί, άφησε φιλοδώρημα $13 και κάτι ψιλά και το twitter πήρε... φωτιά. Ο παίκτης των Θάντερ πήγε να βρει παρηγοριά στους Καντέρ-Άνταμς, αλλά δεν...

Σάλος ξέσπασε στο twitter, μετά το φιλοδώρημα που άφησε ο «τσίπης» Αντρέ Ρόμπερσον σε μαγαζί.

Ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Θάντερ διασκέδασε σε νυχτερινό κλαμπ μαζί με συμπαίκτες του και όταν ήρθε η ώρα της πληρωμής έγινε το εξής: ο λογαριασμός έγραφε 487.13 δολάρια και ο Ρόμπερσον για να τα... στρογγυλέψει, άφησε μπουρμπουάρ $13.97! Μάλιστα, έγραψε κάτω από την απόδειξη «500», μαζί με την υπογραφή του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Από ότι φαίνεται δεν τα έχει καλά ούτε με τα φιλοδωρήματα, αλλά ούτε και με τα μαθηματικά, αφού το σύνολο έκανε 501.10.

Η κίνησή του αυτή κατακρίθηκε στο twitter, καθώς αρκετοί ανέφεραν πως ήταν ντροπή αυτό που έκανε, από την στιγμή που έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο για 30 εκατομμύρια.

Ο ίδιος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, λέγοντας πως η εξυπηρέτηση του μαγαζιού δεν ήταν η καλύτερη, ενώ επικαλέστηκε και τους Ενές Καντέρ και Στίβεν Άνταμς, που φέρεται να ήταν μαζί του εκείνο το βράδυ, για να τον υπερασπιστούν.

Αμ δε!

Ο Άνταμς ήταν... αμείλικτος, καθώς έγραψε: «Ήμασταν έξω, μοιράζοντας φιλοδωρήματα πάνω από 13 δολάρια», με τον Καντέρ να συμπληρώνει: «Όχι, μη του το κάνεις αυτό».

 

NBA Τελευταία Νέα