Συνεχίζει ο Γκαγκαλούδης στον Ηρακλή (pic)

Συνεχίζει ο Γκαγκαλούδης στον Ηρακλή (pic)

bet365

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Γιάννης Γκαγκαλούδης θα φοράει την φανέλα του Ηρακλή στην Α2.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ανανέωσε την συνεργασία του με τον Ηρακλή και θα συνεχίσει να φοράει τα κυανόλευκα και την νέα σεζόν.

«Συναισθήματα πολλά.... Αγάπη πλέον μεγάλη.... Στιγμές αξέχαστες.... Δεν τελειάσανε όμως.... Με μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή θα συνεχίσω να είμαι αρχηγός και να τιμάω οσο μπορώ τον Ηρακλή μας..... Γιατί πλέον είμαι και νιώθω κομμάτι της ομάδας.... Ευχαριστώ όλο τον κόσμο για την αγάπη του και υπόσχομαι και την επόμενη χρόνια να νιώσουν περήφανοι για μας.... Θελω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο γιατί ήταν η πιο γρήγορη ανανέωση στη καριέρα μου και για όλα όσα έκανε για μένα....και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μπαμπά όπως τον λέω, Βαγγέλη Αλεξανδρή, για ό,τι έκανε και κάνει για μένα τα τελευταία 17 χρόνια στην ζωή μου....Και είναι πάρα πολλά... Γιατρούλη μου σε λατρεύω και κλείνω με σένα!», ήταν το μήνυμα του 38χρονου γκαρντ στο facebook.

Έπειτα, ακολούθησε και η ανακοίνωση της ομάδας:

«Το ταξίδι συνεχίζεται... Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης βρήκε το λιμάνι του στη Θεσσαλονίκη και παραμένει κάτοικος Ιβανωφείου και αρχηγός του Ηρακλή και για την επόμενη χρονιά.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Ηρακλής με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη, στον οποίο εύχεται με υγεία να οδηγήσει και φέτος την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Οι δηλώσεις του αρχηγού μας μετά την ανανέωση συμβολαίου:
‘"Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι αρχηγός στον Ηρακλή μας!!!!! Ελπίζω και εύχομαι να ζήσουμε ανάλογες στιγμές με πέρσι και να κάνουμε όλο τον κόσμο περήφανο...
Για μένα το μόνο που έχω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ότι θα συνεχίσω να τιμάω τη φανέλα με σεβασμό και ευθύνη απέναντι σε όλους !!!! Καλη μας χρονιά"».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα