Στην Αθήνα ο Γιόβιτς

Στην Αθήνα ο Γιόβιτς

Gazzetta team
Στην Αθήνα ο Γιόβιτς
Στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμιακό βρίσκεται ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα Στέφαν Γιόβιτς.

Virtual Sports, με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)!

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται με τους Πειραιώτες μετά τους Στρέλιενκς, Μπόγρη και Τίλι να είναι έτοιμοι να πάρουν έναν ακόμα παίκτη. Ο λόγος για τον γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα Στέφαν Γιόβιτς ο οποίος σύμφωνα με το eurohoops βρίσκεται ήδη στην χώρα μας μαζί με τον μάνατζέρ του Άλεξ Ράσκοβιτς προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Ο Γιόβιτς είναι σίγουρα μέσα στους στόχους του Ολυμπιακού, ωστόσο τα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε πέρσι στη μέση, κάνουν τους Πειραιώτες εξαιρετικά διστακτικούς. Αν ωστόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων πείσουν την ομάδα πως ο παίκτης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα, δεν αποκλείεται να γίνει και η τέταρτη μεταγραφή για το συγκρότημα του Σφαιρόπουλου. Όσα για τα χρήματα που θα δώσουν οι φιναλίστ της Euroleague, η ρήτρα του είναι 240.000 ευρώ, ωστόσο οι Σέρβοι οφείλουν στον 26χρονο διεθνή γκαρντ 80.000, οπότε οι Πειραιώτες θα δώσουν στον Ερυθρό Αστέρα 160.000 ευρώ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα