Με Μάντζαρη και Βουγιούκα το «2ο West Side Basketball Camp»

Gazzetta team
Με Μάντζαρη και Βουγιούκα το «2ο West Side Basketball Camp»

bet365

Η πρώτη περίοδος του «2ου West Side Basketball Camp» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με την παρουσία των Ίαν Βουγιούκα και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οι Ίαν Βουγιούκας και Βαγγέλης Μάντζαρης βρέθηκαν στην ολοκλήρωση της πρώτου περιόδου του «2ου West Side Basketball Camp», το οποίο διοργανώνουν από κοινού ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου με τους αδελφούς Μάντζαρη.

Ο παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν ξετρέλανε τα παιδιά με τα καρφώματα του, ενώ μίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, βγάζοντας φωτογραφήθηκε με τους συμμετέχοντες και υπογράφοντας αυτόγραφα.

Μαζί με τον Αντώνη και τον Βαγγέλη Μάντζαρη έπαιξαν με τους νεαρούς αθλητές και δεν… χαρίστηκαν σε κανέναν, προσφέροντας πανέμορφες στιγμές.

Τέλος, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις αναφέρθηκε:

Στο πρότυπο μπασκετικό του πρότυπο: «Ίσως είστε λίγο μικροί και μπορεί να μην τον θυμάστε, αν και σταμάτησε σχετικά πρόσφατα. Είναι ο Τιμ Ντάνκαν, που αγωνιζόταν στους Σαν Αντόνιο Σπερς, και αποτέλεσε για μένα πρότυπο και λόγω θέσης, γιατί αγωνίζεται κοντά στο καλάθι, όπως κι εγώ, αλλά και λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας».

Στην κορυφαία στιγμή της καριέρας του: «Αναμφίβολα η κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2011 με τον Παναθηναϊκό στην Βαρκελώνη. Είναι η στιγμή που κάθε επαγγελματίας αθλητής θέλει να την ζήσει… Προσωπικά, ξεχωρίζω και το τέταρτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ εκείνης της χρονιάς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία αποκλείσαμε για να πάμε στο φάιναλ φορ. Είχα παίξει καλά και θυμάμαι είχα βοηθήσει από τη μεριά μου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος».

Στον καλύτερο προπονητή, με το οποίο συνεργάστηκε: «Είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια πως είναι να προπονείσαι και να αγωνίζεσαι υπό τις οδηγίες του.
Αυτός κι ο Παναθηναϊκός (2010-2012) με βοήθησαν να αλλάξω επίπεδο στην καριέρα μου και να μπω ανάμεσα στους κορυφαίους.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, με τον οποίο υπήρξα και συμπαίκτης στον Παναθηναϊκό και συνεργαστήκαμε πέρσι στην Ζαλγκίρις, έχει πολλά στοιχεία του «Ζοτς» και έχει υιοθετήσει μερικές από τις μεθόδους του. Αλλά και ο φετινός προπονητής που είχα, ο Σάσα Ομπράντοβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής με αρχές σε άμυνα και επίθεση
».

Τέλος, αναφέρθηκε στις ομάδες που έχει αγωνιστεί: «Ξεκίνησα από έναν μικρό σύλλογο τον Άρη Γλυφάδας και με αξίωσε ο Θεός να έχω αγωνιστεί σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, όπου υπάρχει και παίζεται μπάσκετ. Έπαιξα κατά σειρά στον Ηλυσιακό, στο κολλέγιο Σεντ Λιούις, στο Ρέθυμνο, ως δανεικός στον Ολυμπιακό, στον Ολυμπιακό, στον Πανελλήνιο, στον Παναθηναϊκό, στην Ούνιξ Καζάν, στην Γαλατασαράι, στην Ουλμ, στην Ζαλγκίρις και φέτος στην Λοκομοτιβ Κούμπαν. Κάθε μια από αυτές τις ομάδες ήταν για μένα μια ξεχωριστή εμπειρία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα