Το ίδιο ρόστερ για το βήμα παραπάνω στην Euroleague ζήτησε ο Πασκουάλ

Το ίδιο ρόστερ για το βήμα παραπάνω στην Euroleague ζήτησε ο Πασκουάλ

Το ίδιο ρόστερ για το βήμα παραπάνω στην Euroleague ζήτησε ο Πασκουάλ

Την πρώτη τους συνάντηση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαν οι Τσάβι Πασκουάλ και Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Ισπανό τεχνικό να ζητάει από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να μείνουν οι περισσότεροι παίκτες βάζοντας και οι δύο ως στόχο το βήμα παραπάνω στην Euroleague.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Κοριτίμπα – Μπαϊα, αν ο Ενρίκε Αλμέιδα σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Καλοί οι πανηγυρισμοί, τα γλέντια, τα επινίκια και όλα αυτά, αλλά ειδικά για τον προπονητή και την διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός το βλέμμα πηγαίνει και πρέπει να πηγαίνει στην επόμενη χρονιά. Χθες Τετάρτη οι Τσάβι Πασκουάλ και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην πρώτη επαφή από τις πολλές που θα ακολουθήσουν προκειμένου η ομάδα να εμφανιστεί όσο γίνεται πιο πλήρης της ερχόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη» ο Ισπανός προπονητής ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να παραμείνει το ρόστερ ως έχει, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δείχνει διατεθημένος να μην του χαλάσει το χατήρι. Όσον αφορά τους στόχους, έτσι και αλλιώς για μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό είναι η κορυφή στην Ελλάδα, ενώ μεγάλο βάρος θα δοθεί όπως τόνιζαν προπονητής και πρόεδρος στην Euroleague.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και νέα συνάντηση, όπου και θα συζητηθούν και περισσότερες λεπτομέρειες στο μεταγραφικό κομμάτι και στις κρούσεις που είτε έχουν ήδη γίνει, είτε θα γίνουν.