Οι παίκτες των Γκρίζλις πληρώνουν το πρόστιμο του προπονητή τους!

Γιώργος Κούβαρης
Οι παίκτες των Γκρίζλις πληρώνουν το πρόστιμο του προπονητή τους!

bet365

Μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα της σειράς με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Ντέιβιντ Φιτζντέιλ έκανε... επίθεση στους διαιτητές με αποτέλεσμα να δεχθεί πρόστιμο. Ομως, οι παίκτες του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν πληρώνοντας εκείνοι το εν λόγω πρόστιμο!

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε, αν ο Ρίβερς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους(21+).

Το ένας για όλους και όλοι για έναν βρήκε απόλυτη εφαρμογή στους Μέμφις Γκρίζλις!

Ο τεχνικός της ομάδας άστραψε και βρόντηξε μετά το τέλος του Game 2 το Σαν Αντόνιο με αποτέλεσμα να δεχθεί πρόστιμο για τα όσα είπε κατά των διαιτητών θέλοντας να υπερασπιστεί στην ομάδα του και τους παίκτες του.

Εκείνοι από τη πλευρά τους , όχι μόνο εκτίμησαν την «ασπίδα» του προπονητή τους, αλλά υπογράμμισαν ότι θα πληρώσουν το πρόστιμο των 30.000 δολαρίων: «Του είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσει το πρόστιμο. Θα το κάνουμε εμείς» είπε ο Μάικ Κόνλεϊ, ενώ ο Ζακ Ράντολφ τόνισε: «Ό,τι είπε είχε απόλυτο δίκιο. Βγήκε μπροστά για μας και αυτήν την ποινή πρέπει να την πληρώσουμε εμείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα