Έμαθε πολλά και δηλώνει έτοιμος για επιστροφή ο Σίμονς!

Έμαθε πολλά και δηλώνει έτοιμος για επιστροφή ο Σίμονς!

Αντωνία Σπανού
Έμαθε πολλά και δηλώνει έτοιμος για επιστροφή ο Σίμονς!

bet365

Ο Μπεν Σίμονς ήταν ο μεγάλος άτυχος της σεζόν, αλλά πλέον δηλώνει έτοιμος και πιο έμπειρος για την επόμενη σεζόν με τους Σίξερς.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ακόμα μια σεζόν για τους Σίξερς δεν πήγε καθόλου καλά και σε αυτό συντέλεσε και η ατυχία με τον Σίμονς.

Ένας από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες της λίγκας και Νο.1 στο ντραφτ, ανήκει στην ομάδα της Φιλαδέλφεια,αλλά την φετινή σεζόν δεν κατάφερε να πατήσει παρκέ εξαιτίας ενός τραυματισμού στο αστράγαλο στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Πλέον έχει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ίδιο να δηλώνει:

«Έχω αρκετή δουλειά μπροστά μου, αλλά παράλληλα η σεζόν αυτή μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πράγματα που άλλα παιδιά δεν την έχουν. Ήταν σαν χρονιά προσαρμογής.

Αποδέχτηκα το γεγονός ότι δεν θα έπαιζα, και προσπάθησα να πάρω το πλεονέκτημα μελετώντας το παιχνίδι και πως λειτουργεί η λίγκα».

Όσο για την πορεία της αποθεραπείας του ο Σίμονς δήλωσε: «Σήμερα έκανα εξετάσεις. Όλα καλά. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο γήπεδο και ανυπομονώ για την σεζόν που έρχεται με τους Σίξερς».

Πάντως παρόλο που οι γιατροί έχουν δώσει έγκριση για να πάρει μέρος και στα διπλά των προπονήσεων, ο Σίμονς όπως όλα δείχνουν δεν θα έχει συμμετοχή στο καλοκαιρινό summer league της ομάδας του.

 

NBA Τελευταία Νέα