Τέλος εποχής για τον Νοτσιόνι! (pic)

Gazzetta team
Τέλος εποχής για τον Νοτσιόνι! (pic)

bet365

Ύστερα από 20 χρόνια στα παρκέ έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τον Αντρές Νοτσιόνι, ο οποίος ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση!

Ο Αργεντινός σταρ έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τη Ολίμπια Βερνάδο Τουέρτο, με πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία σε Μπασκόνια (σ.σ. άλλοτε Ταoύ Κεράμικα) και Ρεάλ και πετυχημένο πέρασμα από το ΝΒΑ και δη σε Μπουλς, Κινγκς, 76ers, αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του.

Λίγους μήνες πριν συμπληρώσει τα 38 του χρόνια, ο «Ελ Τσάπου» ανακοίνωσε την είδηση για την απόσυρσή από την ενεργό δράση μετά το τέλος της χρονιάς, μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

O Νοτσιόνι έχει κατακτήσει με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής ένα χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ένα χάλκινο στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, το ασημένιο στο Μουντομπάσκετ του 2002, δύο χρυσά σε Παναμερικανούς Αγώνες, δύο ασημένια και ένα χάλκινο.

Σε συλλογικό επίπεδο μέτρησε την Ευρωλίγκα του 2015 με τη Ρεάλ όπου αναδείχθηκε και MVP του Final 4, το Διηπειρωτικό την ίδια χρονιά, τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, τέσσερα κύπελλα και ένα σουπερκαπ Ισπανίας.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα ευχαρίστησε τους πάντες και πολύ περισσότερο τη σύζυγό του και την οικογένειά του...

 

Τελευταία Νέα