Ντόρσεϊ: «Πονάει η ήττα...» (vid)

Gazzetta team
Ντόρσεϊ: «Πονάει η ήττα...» (vid)

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του προκειμένου να οδηγήσει το Όρεγκον στον τελικό του NCAA αλλά τα χαμένα ριμπάουντ στο τέλος στέρησαν από την ομάδα του αυτή τη δυνατότητα. Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Είχαμε πολλές ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη. Τα λάθη στο πρώτο ημίχρονο και τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν το μεγαλύτερό μας πρόβλημα. Ξέραμε ότι αυτό είναι το δυνατό τους σημείο. Τους αφήσαμε να το κάνουν και αυτό μας πόνεσε» ήταν τα πρώτα λόγια του Ελληνοαμερικανού γκαρντ, ο οποίος σημείωσε επίσης:

«Σούταραν περισσότερες φορές, λόγω των λαθών μας, αν και δεν είχαν και τα καλύτερα ποσοστά. Εγώ προσπαθούσα να βρω τον ρυθμό μου με όποιον τρόπο μπορούσα. Η ήττα αυτή πονάει γιατί φθάσαμε μακριά και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δεν εφαρμόσαμε το πλάνο μας και δεν τους περιορίσαμε στα δυνατά τους σημεία. Η ευθύνη είναι πάνω μας».

Όσο για το πώς θα θυμάται τη φετινή σεζόν; «Θα είναι μια καλή ανάμνηση. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Μπορεί ο αποκλεισμός να πονάει τώρα αλλά η πληγή θα επουλωθεί αργότερα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο».

Ενώ σε ερώτηση για την επίμαχη φάση στο τέλος, είπε: «Δεν κάναμε box-out. Τόσο απλά. Αυτοί πήραν τα επιθετικά ριμπάουντ και εμείς δεν είχαμε την ευκαιρία να σουτάρουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Η ΑΕΚ είναι αήττητη για 13 ματς σερί και ο ΠΑΟ προέρχεται από νίκη επί του Ολυμπιακού! Τι θα συμβεί στο μεταξύ τους ματς;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NCAA Τελευταία Νέα