Ψήνεται επιστροφή Γιαννάκη στον Άρη!

Ψήνεται επιστροφή Γιαννάκη στον Άρη!

Ψήνεται επιστροφή Γιαννάκη στον Άρη!

bet365

Άρης και Παναγιώτης Γιαννάκης ζούσαν χώρια για πολλά χρόνια, τώρα είναι πιθανό να ξανασμίξουν καθώς είναι η βασική επιλογή του Άρη σε περίπτωση διαζυγίου με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Το διαζύγιο του Άρη με τον Δημήτρη Πρίφτη θεωρείται δεδομένο και η σχετική απόφαση λήφθηκε πριν από πολύ καιρό. Απλά, τοποθετήθηκε ένας... αστερίσκος. Το ενδεχόμενο μετάλλαξης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. Αυτή δεν ήρθε ποτέ κι έτσι τέθηκε επί τάπητος το ζήτημα (και) του επόμενου προπονητή. Ο Νίκος Λάσκαρης άκουσε πολλές απόψεις. Από τη διατήρηση του Δημήτρη Πρίφτη μέχρι το τέλος της χρονιάς έως και την άμεση αντικατάστασή του στην περίπτωση που η ομάδα δεν παρουσιάσει καλύτερη αγωνιστική εικόνα στον σημερινό (18/3) εκτός έδρας αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μπιλμπάο - Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρα όμως από τις απόψεις που εισπράττει, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δείχνει ότι κάνει δεύτερες σκέψεις, συνυπολογίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες θα αγωνιστεί η ομάδα του στη Ρόδο και δεν έχει καταλήξει σε καμία απόφαση. Σε αντίθεση δηλαδή με τη φημολογία που αναπτύχθηκε και η οποία θέλει να τελειώνει σήμερα η συνεργασία του Άρη με τον Πρίφτη, ο Νίκος Λάσκαρης δεν έχει αποφασίσει.

Εκεί που δείχνει ότι έχει καταλήξει είναι στο ζήτημα του επόμενου προπονητή. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε αρκετές φορές μεταξύ του ιδίου με τους συμβούλους του, για την ακρίβεια του υπεύθυνου του αγωνιστικού τμήματος και αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Παπακυριάκη.

Η αρχική απόφαση προέβλεπε να δοθεί το χρίσμα σε Έλληνα προπονητή και η τελική, να είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά είναι γνωστό ότι και ο 58χρονος τεχνικός θέλει να επιστρέψει στον Άρη. Ουδέποτε το έκρυψε, αρκεί οι συνθήκες να είναι ανάλογες της δικής του ιδεολογίας. Κι όταν αναφέρουμε τον όρο «συνθήκες» δεν υπονοούμε τον οικονομικό παράγοντα και τα δικά του «θέλω», αλλά τους γενικότερους στόχους της ομάδας. Δηλαδή; Τι Άρη ονειρεύεται η ιδιοκτησία;

Στον Άρη εκτιμούν ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή για την εκτέλεση εντός μπασκετικού προγράμματος το οποίο θα περιλαμβάνει τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας με την ταυτόχρονη ανάδειξη νεαρών παικτών. Δεδομένης της σχετικής δουλειάς που έκανε σε Πανιώνιο, Μαρούσι και Ολυμπιακό, εκτιμάται ότι διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να κάνει το ίδιο και στον Άρη.

Στο πρόσωπο του Γιαννάκη, οι επιτελείς του Άρη βλέπουν έναν άνθρωπο που διαθέτει δεδομένη προπονητική ικανότητα, αλλά και τη γνώση για την εκπόνηση εντός μπασκετικού σχεδίου με πλάνο τριετίας Κι αυτή η πεποίθηση συνδυάζεται με την αύρα του παρελθόντος που σίγουρα διαθέτει, την ισχυρή προσωπικότητα αλλά και το υψηλότατο επίπεδο αποδοχής που έχει από τους φιλάθλους του Άρη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα