Μίλιτσιτς: «Ο Τεόντοσιτς θα δεχθεί... bullying στο ΝΒΑ!»

Gazzetta team
Μίλιτσιτς: «Ο Τεόντοσιτς θα δεχθεί... bullying στο ΝΒΑ!»

bet365

Ο Ντάρκο Μίλισιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της μετακόμισης του συμπατριώτη του στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη και υπογράμμισε ότι θα έχει... προβλήματα με τα αντίπαλα point guards.

Έχοντας στη πλάτη του 10 χρόνια στο ΝΒΑ, όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει να πει! Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς μπορεί να μην είχε την πορεία που πολλοί θα περίμεναν έχοντας επιλεγεί στο νούμερο 2 του draft το 2003, πίσω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πιο ψηλά από Καρμέλο Άντονι, Κρις Μπος και Ντούειν Ουέιντ, αλλά διαθέτει πολλές παραστάσεις με 489 ματς σε κανονική περίοδο και playoffs.

Ο 31χρονος Σέρβος κλήθηκε να σχολιάσει το ενδεχόμενο της μετακόμισης του Μίλος Τεόντοσιτς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το ερχόμενο καλοκαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα «b92.net» της Σερβίας:

«Οι point guards στο ΝΒΑ είναι σαν... δράκοι! Το έχω δει πολλές φορές. Πλέι μέικερς σαν τον Μίλος κάτα κάποιον τρόπο θα δέχεται bullying από τα αντίπαλα Point guards. Παίκτες όπως ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είναι δράκοι! Μπορεί πνευματικά να μπορεί να παίξει όπου θέλει, αλλά δεν έχει τα φυσικά προσόντα...»

Ο Τεόντοσιτς έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των Μπρούκλιν Νετς και Χιούστον Ρόκετς χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα. Άλλωστε και ο ίδιος έχει πει ότι θέλει να πάει σε μια ομάδα όπου θα μπορεί να παίζει...

 

NBA Τελευταία Νέα