Η προβληματική σχέση και το προδιαγεγραμμένο τέλος

Η προβληματική σχέση και το προδιαγεγραμμένο τέλος

Η προβληματική σχέση και το προδιαγεγραμμένο τέλος

bet365

Μια ακόμη επιλογή του καλοκαιριού ανήκει στο παρελθόν. Ό,τι συνέβη με τους Ντέβιν Μαρμπλ, Έρικ Μπάκνερ έγινε και στην περίπτωση του Μάικλ Τζένκινς.

Η οικειοθελής αποχώρηση του τελευταίου δεν προκάλεσε εντύπωση γιατί αυτή η συνεργασία ήταν προβληματική από το περασμένο φθινόπωρο, όταν ο Δημήτρης Πρίφτης έκρινε ότι κακώς επέλεξε τον 31χρονο παίκτη. Άλλα πράγματα περίμενε και άλλα είδε. Ο δε Τζένκινς ουδέποτε κατάφερε να ανταποκριθεί στον ρόλο του ηγέτη και δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι παρακολουθούσε από τον πάγκο τα τελευταία λεπτά των περισσοτέρων αγώνων που κρίθηκαν στο ένα σουτ.

Το τέλος αυτής της σχέσης ήταν προδιαγεγραμμένο. Ο Άρης δεν ζήτησε… χθες από τον ατζέντη του παίκτη, Νίκο Σπανό, να του βρει ομάδα αλλά το έχει κάνει πριν πάρα πολύ καιρό. Παρόλο αυτά δεν βρήκε. Πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε μια «ηλιαχτίδα» στο βαθύ σκοτάδι με το ενδιαφέρον της Βενέτσια, αλλά αυτή η ιστορία δεν προχώρησε. Ενδεχομένως να προκύψει κάτι στην πορεία. Θα φανεί…

Το κλίμα για τον Τζένκινς ήταν βαρύ εδώ και πολύ καιρό, η δε σχέση του παίκτη με τον Δημήτρη Πρίφτη δεν ήταν καλή. Φάνηκε σε πολλά παιχνίδια, κυρίως στην εκτός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα. Στο δε Αστρομπάλ, μετά τον αποκλεισμό από τη Βιλερμπάν, ο παίκτης έδειξε ότι ήταν ξένο σώμα. Τη στιγμή που όλη η ομάδα ήταν στα αποδυτήρια, ο ίδιος ήταν στο παρκέ και υπέγραφε αυτόγραφα. Όταν ο Πρίφτης μίλησε για παίκτες με μεγάλο ταλέντο που υστερούν σε προσωπικότητα, εννοούσε και αυτόν.

Και πάμε στο σήμερα. Ο Άρης ήθελε να τελειώσει τη συνεργασία με τον Τζένκινς με όσο το δυνατόν πιο ανώδυνο τρόπο. Ο δε Τζένκινς ήταν εξίσου δυσαρεστημένος για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί για τον ίδιο, αντιλήφθηκε ότι δεν τον «σήκωνε το περιβάλλον», οι δε οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί του ήταν το ισχυρό πλεονέκτημά του.

Για την ακρίβεια, έχει εισπράξει χρήματα τεσσάρων μηνών αντί για έξι. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν νέες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Νίκο Σπανό, με απώτερο σκοπό να βρεθεί μια λύση.

Σήμερα(13/3) το πρωί ο Τζένκινς μάζεψε τα πράγματά του από το Αλεξάνδρειο κι έφυγε δίχως να κάνει προπόνηση, κάνοντας χρήση του όρου του συμβολαίου του ο οποίος του δίνει αυτό το δικαίωμα λόγω του ότι είναι δύο μήνες απλήρωτος. Ακολούθησαν επαφές του επίσημου Άρη με την πλευρά του παίκτη και συμφωνήθηκε – εντός των επόμενων ωρών – να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης δείχνοντας αμφότερες την πρόθεση για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα