Τι τρέχει με τον Λάσμε...

Τι τρέχει με τον Λάσμε...

Γιώργος Κούβαρης
Τι τρέχει με τον Λάσμε...

bet365

Ο Στεφάν Λάσμε βγήκε ξανά στην αγορά των free agents και το gazzetta.gr παρουσιάζει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά τον Γκαμπονέζο σέντερ.

Η απουσία του Τζέιμς Γκιστ έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό στη ρακέτα του Παναθηναϊκού, το οποίο γέμιζε με τον πληθωρικό και αθλητικό τρόπο παιχνιδιού του ο Αμερικανός σέντερ, ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στα "θέλω" του Τσάβι Πασκουάλ. Ο Καταλανός κόουτς έχει συμπληρώσει τρεις μήνες στον Παναθηναϊκό κι έχει πλήρη επίγνωση του τι χρειάζεται η ομάδα για να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Στις συζητήσεις του, λοιπόν, με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, ο Πασκουάλ έχει εκφράσει την άποψή του ότι οι «πράσινοι» χρειάζονται έναν αθλητικό ψηλό.

Με δεδομένο ότι ο Στεφάν Λάσμε είναι ξανά διαθέσιμος κι εν αναμονή της επιστροφής του Γκιστ, η περίπτωση του Γκαμπονέζου σέντερ μοιάζει ελκυστική ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί επίσημο ή ανεπίσημο ενδιαφέρον και το όλο θέμα βρίσκεται σε θεωρητικό και διερευνητικό στάδιο, ενώ συνδέεται με το χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του Αμερικανού.

Οι δυο παίκτες συναντήθηκαν χθες στη Νέα Υόρκη, παρακολούθησαν τον αγώνα Νετς - Νικς, φωτογραφήθηκαν με τον Μάικ Μπατίστ και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τις κοινές στιγμές τους με την "πράσινη" φανέλα. Το αν θα ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός για τον Λάσμε, που έχει να παίξει μπάσκετ από τα περσινά playoffs στην Τουρκία, θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα