Ο καφές της... οργής στη Νέα Σμύρνη (vid)

Gazzetta team
Ο καφές της... οργής στη Νέα Σμύρνη (vid)

bet365

Οι «γκρι» του αγώνα του Πανιωνίου με τον Φάρο κατέγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι το ποτήρι που εκτοξεύτηκε στο παρκέ βρήκε τη διαιτητή Τσαρούχα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από το βίντεο.

Ο Πανιώνιος διεύρυνε, μεν, το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α2, κάνοντας το 10/10 μετά το 76-75 επί του Φάρου Κερατσινίου στη Νέα Σμύρνη ωστόσο οι άνθρωποι του «Ιστορικού» εκφράζουν σοβαρά παράπονα για τη στάση των διαιτητών της αναμέτρησης. Μάλιστα εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για κάποιους που «τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία εντός κι εκτός γηπέδου».

Είναι χαρακτηριστική η φάση που σημειώθηκε στο 28' και με τον δείκτη του σκορ στο 56-54 υπέρ των «κυανέρυθρων», όταν κάποιος από τις εξέδρες πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι καφέ στο παρκέ που έφτασε στα πόδια του Φώτη Βασιλόπουλου.

Οι Μαγκλογιάννης,Τσαρούχα και Θεοδωρόπουλος αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και διέταξαν την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το ματς, αναφέροντας εν συνεχεία στο φύλλο αγώνα ότι το ποτήρι βρήκε τη διαιτητή Τσαρούχα. Κάτι που όπως αποδεικνύεται στο παρακάτω βίντεο δεν ισχύει και ενδεχομένως να κοστίσει περαιτέρω στον Πανιώνιο...

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα