Μπαρτζώκας: «Ξεχωριστό παιχνίδι λόγω του Πασκουάλ»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Ξεχωριστό παιχνίδι λόγω του Πασκουάλ»
Ο Τσάβι Πασκουάλ επιστρέφει στο Palau Blaugrana (2/12, 22:00) ως αντίπαλος της Μπαρτσελόνα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ιδιαιτερότητα της κατάστασης.

Οι Καταλανοί υποδέχονται τους «πράσινους» του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα όπου εργάστηκε για οκτώ χρόνια, πανηγυρίζοντας 12 τίτλους: την EuroLeague (2010), τη Liga ACB (2009, 2011, 2012, 2014), το Copa del Rey (2010, 2011, 2013) και το SuperCopa (2009, 2010, 2011, 2015).

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε αναφορικά στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για τη 10η αγωνιστική της EuroLeague: «Το αυριανό παιχνίδι έρχεται σε μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Θα είναι ένα ξεχωριστό ματς, καθώς επιστρέφει και ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος μας γνωρίζει πολύ καλά, αλλά πρέπει να το νικήσουμε. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, γιατί δεν θα είναι εύκολο. Όμως, είμαι αισιόδοξος».

Εν συνεχεία, ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στα μαζεμένα προβλήματα τραυματισμών της Μπαρτσελόνα: «Με την επιστροφή των Ντόλμαν και Κλαβέρ έχουμε περισσότερο βάθος στον πάγκο. Τίποτα δραματικό δεν συμβαίνει στην ομάδα. Το μόνο δραματικό ήταν πως ο Ρίμπας θα χάσει τη σεζόν, αλλά και γενικά οι τραυματισμοί».

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην απόκτηση του Άλεξ Ρένφρο και την κατάσταση του Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Η προσθήκη του Ρένφρο είναι πολύ σημαντική και πιστεύω πως ήταν η καλύτερη δυνατή τη δεδομένη χρονική στιγμή. Πιστεύω πως θα προσαρμοστεί γρήγορα γιατί έχει εμπειρία. Σε ό,τι αφορά τον Ναβάρο, έχει ξεκινήσει να κάνει μέρος της προπόνησης και θα τον παρακολουθούμε καθημερινά. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε».