Kλίπερς - Ράπτορς 123-115
Όταν μια ομάδα έχει τρεις παίκτες με περισσότερους από 20 πόντους και έξι στο σύνολο με διψήφιο αριθμό, εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι πολύ δύσκολα θα έχανε κάποιο παιχνίδι.
Τρανό παράδειγμα οι Λος Άντζελες Κλίπερς απέναντι στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Μπλέικ Γκρίφιν είχε 26 πόντους (10/17 σουτ), 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ο Κρις Πολ 26 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ο Τζέι Τζέι Ρέντικ άλλους 20 πόντους με 3/4 τρίποντα. Και ανάμεσά τους και ο ΝτιΑντρε Τζόρνταν, ο οποίος πρόσθεσε άλλους 17 πόντους και 15 ριμπάουντ.
Λογικό και επόμενο για τους Κλίπερς να επικρατήσουν των Ράπτορς που είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Κάιλ Λόουρι (27π.) και ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (25π.)
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.


