Σπλιτ - Παρτίζαν 64-81: Επέστρεψε στην κορυφή πριν τον «τελικό» με τη Ζάλγκιρις
Η Σπλιτ υποδέχθηκε στην Κροατία την Παρτίζαν για την 25η αγωνιστική της Αδριατικής λίγκας με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να επικρατεί με σκορ 81-64.
Οι Σέρβοι ήταν το «αφεντικό» του ματς από την αρχή μέχρι το τέλος φτάνοντας με άνεση στην επικράτηση χωρίς να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις προερχόμενοι από μια απαιτητική «διαβολοβδομάδα».
Χαοτική μάλιστα υπήρξε η διαφορά ανάμεσα στις δύο ιστορικές ομάδες αναφορικά με τη βοήθεια που πήραν από τους πάγκους τους.
Η μεν Σπλιτ (πρώην Γιουγκοπλάστικα) πήρε μόλις 9 πόντους από τους αναπληρωματικούς της ενώ η δε Παρτίζαν βρήκε 41 πόντους αντίστοιχα.
Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Στέρλινγκ Μπράουν που ολοκλήρωσε το ματς με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Μοναδικός «διασωθέντας» από τους Κροάτες ήταν ο... συνήθης ύποπτος Σάνον Σόρτερ που πέτυχε 17 πόντους.
Έτσι η Παρτίζαν ανέβηκε στο 22-3 τη στιγμή που η Σπλιτ υποχώρησε στο 8-17.
Πλέον η ομάδα του Βελιγραδίου στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (3/4, 20:00) όπου αντιμετωπίζει τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας και θέλει μόνο νίκη για να συνεχίζει να ελπίζει στο πλασάρισμα της στην πρώτη 10άδα της Euroleague.
Τα δεκάλεπτα: 19-21, 30-41, 50-64, 64-81
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
- Παρτίζαν 22-3
- Μπουντούτσνοστ 21-3
- DUBAI BC 20-5
- Ερυθρός Αστέρας 19-5
- Τσεντεβίτα Ολύμπια 16-9
- Ιγκοκέα 16-9
- Ζάνταρ 12-13
- Μέγκα 12-13
- FMP Ζελέζνικ 12-13
- Σπαρτάκ 12-12
- Ντέρμπι 10-15
- Σπλιτ 8-17
- Μπόρατς 8-17
- Κρκα 4-20
- Τσιμπόνα 4-20
- Μόρναρ 1-23
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

