«Πού ήταν ο Πάντερ όλη τη χρονιά; Ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία της Παρτιζάν»!

«Πού ήταν ο Πάντερ όλη τη χρονιά; Ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία της Παρτιζάν»!

Newsroom
.

bet365

Ο παλαίμαχος σέντερ Ράτκο Βάρντα άσκησε σκληρή κριτική στον Κέβιν Πάντερ μετά την ήττα της Παρτιζάν στους τελικούς της ABA Liga και το sweep των «ασπρόμαυρων» από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου «σκούπισε» την Παρτιζάν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας και κατέκτησε τον τίτλο, με τον Ράτκο Βάρντα να ξεσπά κατά του Κέβιν Πάντερ.

Ο βετεράνος σέντερ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας τη σεζόν 2003/04, τα έβαλε με τον αρχηγό της Παρτιζάν τον οποίο χαρακτήρισε ως τον χειρότερο παίκτη στην ιστορία του κλαμπ!

Μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Game 3, ο Βάρντα σχολίασε στα social media: «Ο Κέβιν ο αρχηγός! Πού ήσουν Κέβιν όλη τη χρονιά; Που είσαι… Το γράφω ελεύθερα και ας εκνευριστεί κάποιος μαζί μου. Ο χειρότερος παίκτης στην ιστορία της Παρτιζάν, εάν μιλάμε για τη συνολική του εικόνα με βάση τα χρήματα που παίρνει».

Και συνέχισε: «Κάποιος άλλος θα πει είναι ο πρώτος σκόρερ από τους ξένους παίκτες! Σε ένα ματς; Αυτό δεν είναι το νόημα, είναι οι συνολικοί του αριθμοί και στα τρία ματς, από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σημαίνει ντέρμπι. Κατά μέσο όρο ο Πάντερ 8.3 πόντους, ΛεΝτέι 6.3π., Καμίνσκι 2.6π., Ντόζιερ 7.6π., Καμπόκλο 6.6π.».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα