Η ABA Liga όρισε τους διαιτητές που ευνόησαν την Παρτιζάν στους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα

Newsroom
1

bet365

Η Αδριατική Λίγκα αναγνώρισε ότι η διαιτησία ευνόησε την Παρτιζάν στον ημιτελικό με την Μπουντούτσνοστ και ακολούθως όρισε τους ίδιους ρεφ στους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Παρτιζάν απέκλεισε την Μπουντούτσνοστ στα ημιτελικά της Αδριατικής Λίγκας, με τον Γιόγκι Φέρελ να ξεσπά μέσω Twitter κατά των διαιτητών και της διοργανώτριας αρχής.

«Ως συνήθως οι διαιτητές της ABA Liga αναγκάζονται να κλέψουν για να πάνε οι ίδιες δύο ομάδες στους τελικούς του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει ακεραιότητα σε αυτό το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο βραχύσωμος Αμερικανός.

Σήμερα (11/5) η Αδριατική Λίγκα αναγνώρισε επίσημα στο καθιερωμένο report ότι οι διαιτητές Σάσα Πουκλ, Νταμίρ Γιαβόρ και Τόμισλαβ Χορντόφ έκαναν λάθη υπέρ της Παρτιζάν και ακολούθως τους όρισε στους δυο πρώτους τελικούς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Η σερβική Telegraf κάνει λόγο για σκάνδαλο, αναφέροντας στο ρεπορτάζ της ότι ο Πουκλ θα σφυρίζει στον πρώτο τελικό μαζί με τους Μιλοβόγιε Γιόβιτσιτς και Λούκα Καρντούμ ενώ ο Γιαβόρ θα είναι στη διαιτητική τριπλέτα του δεύτερου τελικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα