ABA Liga: Στις 19 Μαρτίου λένε το «ναι» ή το «όχι» στην ομάδα του Ντουμπάι

Από τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτιζάν

bet365

Οι ομάδες της ABA Liga συνεδρίασαν γα το ενδεχόμενο να δεχτούν στο πρωτάθλημα τους την ομάδα από το Ντουμπάι, με την τελική απόφαση να αναμένεται στις 19 Μαρτίου. Μικρή θεωρούν την προσφορά που έγινε από... Ντουμπάι μεριά.

Η ομάδα από το Ντουμπάι θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τις 19 Μαρτίου για να μάθει αν θα αγωνιστεί στην ABA Liga. Οι ομάδες που απαρτίζουν την Αδριατική Λίγκα συνεδρίασαν, με τους εκπροσώπους του συλλόγου από το Ντουμπάι να παρουσιάζουν με κάθε λεπτομέρεια το εγχείρημά του, για το παρόν και το μέλλον.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ABA Liga, «Όλα τα μέλη του συνεταιρισμού ήταν θετικά και ανοικτά στο σχέδιο που προβλήθηκε, το οποίο δημιούργησε τη βάση για περαιτέρω συζητήσεις, με την τελική απόφαση γι' αυτό το θέμα να είναι διαθέσιμη το συντομότερο δυνατό. Η συνέχεια θα δοθεί στις 19 Μαρτίου 2024».

Μικρό το προσφερόμενο ποσό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, οι εκπρόσωποι της ομάδας από το Ντουμπάι προσφέρουν 1.5 εκατομμύριο ευρώ ως ετήσια αποζημίωση για τη συμμετοχή τους, ένα ποσό που φάνηκε αρκετά μικρό στην Αδριατική Λίγκα.

Αν η ABA Liga πει το οριστικό «ναι» για την είσοδο της νέας ομάδας, αυτόματα ανοίγει και ο δρόμος για τη συμμετοχή της και στο επόμενο EuroCup.

@Photo credits: EuroLeague
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα