Ομπράντοβιτς, Παρτίζαν: «Έκρηξη» Ομπράντοβιτς και γιούχα (vid)

Ομπράντοβιτς, Παρτίζαν: «Έκρηξη» Ομπράντοβιτς και γιούχα (vid)

Newsroom
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ματς της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άστραψε και βρόντηξε μετά την εντός έδρας ήττα της Παρτίζαν από την Σπλιτ, με τους φίλους της ομάδας να... αποδοκιμάζουν μετά το τέλος.

Η Παρτίζαν έπεσε θύμα έκπληξης στην Aba Liga καθώς γνώρισε την ήττα στην «Stark Arena» από τη Σπλιτ με 74-67. Μια ήττα που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων οι οποίοι... γιούχαραν μετά τη λήξη του αγώνα για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδας του στο παρκέ.

Εκείνος που... βγήκε από τα ρούχα του αναλαμβάνοντας ωστόσο την ευθύνη για την ήττα και τον τρόπο με τον οποίο έπαιξε η Παρτίζαν, δεν ήταν άλλος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω είναι να απολογηθώ σε όσους ήρθαν και είδαν αυτή την εξαιρετικά κακή εκδοχή της Παρτίζαν. Όταν μια ομάδα δείχνει έτσι ο προπονητής πρέπει να αναρωτηθεί γιατί και να αναλάβει την ευθύνη. Όπως πάντα, την αναλαμβάνω».

Και συνέχισε: «Ξέραμε ότι έχουμε μπροστά μας μια σειρά από παιχνίδια και θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Ο Πάντερ είχε παίξει πολλά λεπτά στα τελευταία ματς και ο Ντόζιερ είχε ένα πρόβλημα με το πόδι του. Για αυτό τους άφησα εκτός αγώνα. Ακόμα, δεν έχουμε βρει το λόγο της αδιαθεσίας που αισθάνθηκε ο Τριφούνοβιτς στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Για μία ακόμα φορά απολογούμαι στους οπαδούς της Παρτίζαν που είδαν την ομάδα έτσι. Αισθάνομαι τεράστια ντροπή».

Η... γιούχα μετά το τέλος του αγώνα

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα