Ομπράντοβιτς: «Γιατί τόσο μίσος; Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο»; (vid)

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ματς της Παρτίζαν με τον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συγκλόνισε μετά τον τέταρτο τελικό στην Αδριατική Λίγκα, μιλώντας για το μίσος στην κοινωνία που μεταφέρεται στις εξέδρες.

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 2/2 στο Aleksandar Nikolic Hall έπειτα από το 68-56 επί της Παρτιζάν, φέρνοντας στα ίσα τη σειρά των τελικών στην Αδριατική Λίγκα και στη συνέχεια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε τα κακώς κείμενα στις εξέδρες, εκφράζοντας την απογοήτευση και το παράπονό του για όσα διαδραματίζονται στα γήπεδα.

«Πριν από 15 μέρες, έβλεπα τον αγώνα του Γιόκιτς στο ΝΒΑ. Όλοι θαυμάζουμε τον Νίκολα. Αμέσως μετά, η τηλεόραση έδειξε έναν αγώνα του 1988 ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν. Έπαιζα σε εκείνο το ματς. Οι εξέδρες ήταν γεμάτες, οι μισοί οπαδοί ήταν του Ερυθρού Αστέρα και οι άλλοι μισοί της Παρτιζάν. Ο τίτλος γιορτάστηκε στο Βελιγράδι. Πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Τι συμβαίνει το 2023; Υπάρχουν ειδικοί να το εξηγήσουν»;

Και συνέχισε: «Ερχόμασταν στο παιχνίδι σήμερα και ένα παιδί με τους γονείς του έφτυνε το λεωφορείο μας. Έδειχνε το μεσαίο δάχτυλο και η μητέρα του γελούσε! Ποιος δείχνει τόσο μίσος; Αυτή είναι η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε.

Σας παρακαλώ... Ζητώ από τους οπαδούς να υποστηρίζουν τις ομάδες τους σε αθλητικά πλαίσια. Οι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν το αξίζουν. Δεν θέλω να δω τέτοια κατάσταση ξανά. Στα πρώτα δύο ματς στο γήπεδό μας, δύο κέρματα και ένας αναπτήρας έπεσαν στο παρκέ. Γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, ελπίζω πως θα συμβεί αυτό και για τα δύο ματς στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Εκλιπαρώ τον κόσμο της Παρτιζάν και πάλι διότι επαναλαμβάνω, ότι οι παίκτες της Παρτιζάν και του Ερυθρού Αστέρα, δικαιούνται ένα ματς που όλοι θα μιλούν για το μπάσκετ».

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα