Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα φώναζαν «Γιαμπουσέλε» στον Έξουμ! (vid)

Newsroom
Επεισόδια στο Βελιγράδι

bet365

Ο επεισοδιακός τρίτος τελικός στην ABA Liga ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν σημαδεύτηκε από μικρή σύρραξη μεταξύ των παικτών ενώ οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» φώναζαν «Γιαμπουσέλε» στον Ντάντε Έξουμ!

Το διακύβευμα στους τελικούς της ABA Liga είναι μεγάλο αφού ο νικητής θα παίξει στην EuroLeague της επόμενης σεζόν και η Παρτίζαν απέχει μια νίκη μακριά από τον μεγάλο στόχο έπειτα από το 2-0 στη Stark Arena.

Η σειρά μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής 18/6 στo Aleksandar Nikolic Hall. Πριν από το τζάμπολ, οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα πήγαν να μπουκάρουν στο παρκέ την ώρα που οι παίκτες της Παρτίζαν έκαναν ζέσταμα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το τζάμπολ για περίπου μισή ώρα.

Έπειτα, μάλιστα από μια μικρή σύρραξη μεταξύ των παικτών, οι οπαδοί των γηπεδούχων φώναζαν ρυθμικά «Γιαμπουσέλε» για να πικάρουν τον Ντάντε Έξουμ!

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε είχε βρεθεί στο επίκεντρο για τη δολοφονική λαβή στον Έξουμ σε εκείνη την... κλοτσοπατινάδα του Game 2 των play-offs της EuroLeague.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα