GM Ερυθρού Αστέρα: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Καμπάτσο»

GM Ερυθρού Αστέρα: «Θέλουμε να κρατήσουμε τον Καμπάτσο»

Newsroom
Ο Φακούντο Καμπάτσο στην αναμέτρηση Βιλερμπάν - Αστέρα.

bet365

Η περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο συνδέεται εσχάτως με τη Ρεάλ και ο General Manager του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Βασίλιεβιτς αναφέρθηκε στην επιθυμία των «ερυθρόλευκων» να κρατήσουν τον Αργεντινό γκαρντ στο Βελιγράδι.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Ερυθρός Αστέρας ολοκλήρωσε την υπέρβαση με την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, πλαισιώνοντας στην περιφέρεια τον συμπατριώτη του, Λούκα Βιλντόζα.

Εν τέλει ο Καμπάτσο αγωνίστηκε μόλις σε 9 αγώνες στην EuroLeague λόγω της ποινής που είχε επιβληθεί στον Ερυθρό Αστέρα αφού δεν είχε δικαίωμα να εγγράψει νέους παίκτες. Από την πλευρά του, ο GM του Ερυθρού Αστέρα, Νεμάνια Βασίλιεβιτς μίλησε στο Mozzart Sport για το μέλλον του Αργεντινού γκαρντ όπως και των Ντόμπριτς, Μίτροβιτς.

«Υπήρξαν φήμες για συμφωνία του Καμπάτσο να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε πολύ να τον κρατήσουμε. Του παρουσιάσαμε μια πρόταση για την επόμενη σεζόν πριν από λίγο και είπε ότι θα το συζητήσουμε μετά την τρέχουσα σεζόν. Έχει επικεντρωθεί στην Αδριατική λίγκα και θέλει να την κερδίσει. Όπως και να έχει, θα συγκεντρώσουμε μια δυνατή ομάδα, αλλά, και πάλι, η εστίασή μας είναι να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους γηγενείς παίκτες. Για τους Μίτροβιτς, Ντόμπριτς, θέλουμε να μείνουν και οι δύο. Είμαστε σε συζητήσεις για νέα συμβόλαια και ελπίζουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι παιδιά του Ερυθρού Αστέρα» ανέφερε σχετικά.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα