Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω ξαναδεί ομάδα να κυριαρχεί έτσι, αυτά δε γίνονται ούτε σε φιλικά με κατώτερους αντιπάλους»

Ομπράντοβιτς: «Δεν έχω ξαναδεί ομάδα να κυριαρχεί έτσι, αυτά δε γίνονται ούτε σε φιλικά με κατώτερους αντιπάλους»

Ο Ομπράντοβιτς αναδείχτηκε Προπονητής της Χρονιάς στην ABA Liga

bet365

Χάνοντας 27 αμυντικά ριμπάουντ, η Παρτίζαν επικράτησε μεν της Τσεντεβίτα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για την ABA Liga με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς φυσικά να μη μένει ικανοποιημένος!

Η Παρτίζαν επικράτησε της Τσεντεβίτα στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς για την ABA Liga, όμως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν τα είδε όλα θετικά, προσπαθώντας να... ξυπνήσει την ομάδα του.

«Αναρωτιέμαι ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα, αν δεν υπήρχε τέτοια διαφορά στα επιθετικά ριμπάουντ. Ήταν έτσι από την αρχή. Μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν ήταν απλά ο Όμιτς, ήταν και οι βοήθειες που υπήρχαν. Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου μια ομάδα να κυριαρχεί έτσι, όχι με εμάς, αλλά με κανέναν. Αυτό δεν συμβαίνει ούτε σε φιλικούς αγώνες με αντιπάλους χαμηλότερης βαθμίδας. Θα μιλήσουμε στους παίκτες για αυτό, για να δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε» τόνισε ο Ζοτς στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά το 1-0 της ομάδας του απέναντι στην Τσεντεβίτα.

Η Παρτίζαν χρειάζεται ακόμα μία νίκη για να φτάσει στους τελικούς της ABA Liga, όπου και περιμένει ο Ερυθρός Αστέρας. Για την ιστορία η Τσεντεβίτα μέτρησε 27 επιθετικά ριμπάουντ έναντι μόλις 7 της Παρτίζαν, κάτι που... χτύπησε καμπανάκια στον Ομπράντοβιτς.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα