Παρτίζαν: Συγκέντρωσε €1.64 εκατ. από τις δωρεές των φιλάθλων της

Παρτίζαν: Συγκέντρωσε €1.64 εκατ. από τις δωρεές των φιλάθλων της

Οπαδοί της Παρτίζαν σήκωσαν πανό για τον Ντεκ σε πεζογέφυρες στο Βελιγράδι

bet365

Οι φίλοι της Παρτίζαν αποδείχτηκαν ιδιαίτερα γενναιόδωροι, στην προσπάθεια που κάνει η σερβική ομάδα για να ρυθμίσει το χρέος της προς το Δημόσιο.

Η Παρτίζαν κατάφερε να συγκεντρώσει 196.358.862 δηνάρια, δηλαδή 1.674.00 ευρώ από τις δωρεές που έκαναν οι φίλαθλοί της, με την ελπίδα να καταφέρει να αποπληρώσει μέρος του χρέους προς το Δημόσιο, το οποίο ανέρχεται στα 7.2 εκατομμύρια ευρώ!

Η Παρτίζαν είχε ανακοινώσει ότι οι 1.992 που έδωσαν τα περισσότερα χρήματα, θα δουν τα ονόματά τους γραμμένα στο παρκέ της Stark Arena, ενώ όλοι όσοι έδωσαν χρήματα θα λάβουν, ως δώρο ένα μπλουζάκι με τις υπογραφές των παικτών και του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και μία κάρτα φιλάθλου.

Παράλληλα, αυτός ή αυτή που έχει κάνει τη μεγαλύτερη δωρεά θα έχει τη δική του (ή τη δική της) μόνιμη θέση δίπλα στο παρκέ, ενώ θα φοράει μία μπλούζα με τον αριθμό 1992, αριθμός που παραπέμπει στο έτος που η Παρτίζαν κατέκτησε το μοναδικό της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με το απίθανο buzzer beater του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ανάμεσα σε όσους πρόσφεραν χρήματα βρίσκονται ο Ντούσκο Πιγέτλοβιτς (δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στο πόλο), ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι και ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα