Πρόβλημα με Παπαπέτρου στην Παρτίζαν

Πρόβλημα με Παπαπέτρου στην Παρτίζαν

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πρόβλημα με Παπαπέτρου στην Παρτίζαν

bet365

Η Παρτίζαν υποδέχεται τη Ζελέζνικ για την 11η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας δίχως τον Ιωάννη Παπαπέτρου ο οποίος ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην ABA Liga ολοκληρώνεται το απόγευμα της Δευτέρας 19/12 με την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Ζελέζνικ.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 8-2, ακολουθώντας τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα ενώ έπεται o εκτός έδρας αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε (22/12) για την 15η αγωνιστική της EuroLeague.

Από το αποψινό ματς στην Stark Arena απουσιάζει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από έναν ελαφρύ τραυματισμό στο ισχίο και έμεινε εκτός.

Ο Παπαπέτρου μετράει φέτος 4.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 0.8 ασίστ στην EuroLeague και 10 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ στην ABA Liga.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα