Πέτροβιτς: «Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν να φύγουν από την ABA Liga λόγω μπάτζετ»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πέτροβιτς: «Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν να φύγουν από την ABA Liga λόγω μπάτζετ»

bet365

Ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς εξήγησε πως ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτίζαν πρέπει να αποχωρήσουν από την Αδριατική Λίγκα αφού τα υψηλά μπάτζετ διαλύουν τον ανταγωνισμό σε ένα πρωτάθλημα που πρέπει να λειτουργεί για την ανάδειξη ταλέντων.

H διαφαινόμενη συμφωνία του Φακούντο Καμπάτσο με τον Ερυθρό Αστέρα αναμένεται να επισημοποιηθεί το επόμενο διάστημα ενώ η Marca αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του deal. Σύμφωνα, λοιπόν με το ισπανικό δημοσίευμα, ο Αργεντινός γκαρντ θα λάβει 1.8 εκατομμύρια ευρώ για τη φετινή σεζόν ενώ υπάρχει και η προοπτική της ανανέωσης με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 2.5 εκατομμυρίων!

Από την πλευρά του, ο Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς μοιράστηκε τις σκέψεις του όσον αφορά τις ισορροπίες που διαταράσσονται στην ABA Liga.

«Νομίζω πως είναι ώρα για τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτίζαν να αποχωρήσουν από την Αδριατική Λίγκα. Τα μπάτζετ τους δεν ταιριάζουν με τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι λογικό να έχουν μόνιμη εκπροσώπηση στην EuroLeague. Η Αδριατική Λίγκα οφείλει να στραφεί στον αρχικό σκοπό της. Να γίνει, δηλαδή ένα αναπτυξιακό πρωτάθλημα για νέους παίκτες.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα