Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε απάντηση για το αν θα «κατέβει» η Παρτίζαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Σερβίας

Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε απάντηση για το αν θα «κατέβει» η Παρτίζαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Σερβίας

Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε απάντηση για το αν θα «κατέβει» η Παρτίζαν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος Σερβίας

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στις συνθήκες που επικράτησαν στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, υπερασπίστηκε τους παίκτες του ενώ δεν απάντησε ξεκάθαρα αναφορικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος Σερβίας.

Η Παρτίζαν μπορεί να επέστρεψε από το 0-2 στους τελικούς της Aba Liga ωστόσο έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τα όσα συνέβησαν στη σειρά των τελικών, ενώ άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά αναφορικά με τη συμμετοχή της Παρτίζαν στα ημιτελικά του σερβικού πρωταθλήματος: «Θα συναντηθούμε με τους παίκτες και με τους ανθρώπους της ομάδας και θα δούμε που βρισκόμαστε» ήταν τα λόγια του «Ζοτς». Συγκεκριμένα η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει σε τρεις ημέρες την FMP Βελιγραδίου στα ημιτελικά, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι αυτό μεταξύ του Ερυθρού Αστέρα και της Μέγκα Μότσαρτ.

«Θέλω να συγχαρώ τον Ερυθρό Αστέρα για την κατάκτηση του τίτλου. Στις συνθήκες που παίχτηκε το μπάσκετ, νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο σε όλους ποιοι είναι οι βασικοί ήρωες. Πώς νιώθουν οι παίκτες αν παίξουν τέσσερα παιχνίδια αντί για ένα; Το ίδιο ήταν και πριν από λίγες μέρες. Δεν έχει σχέση με το μπάσκετ. Το ερώτημα για όλους όσους βρίσκονται στην Aba Liga είναι αν αυτό θα σταματήσει ποτέ. Οι κανόνες πρέπει να τεθούν από την πρώτη μέρα, οι παίκτες πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να παίξουν, οι διαιτητές πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δουλειά τους, οι κανόνες πρέπει να εισαχθούν, ώστε να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα».

Όσο για το τι είπε στους παίκτες του μετά την απώλεια του τίτλου; «Τι μπορούσα να τους πω; Το παιχνίδι διακόπηκε και ήταν αβέβαιο τι θα συμβεί. Τους λυπάμαι, φέραμε τη σειρά σε πέντε παιχνίδια απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία».

@Photo credits: Aba Liga
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα