Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν: Χαμός μετά το τέλος του ματς (vid)

Newsroom
Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν: Χαμός μετά το τέλος του ματς (vid)

bet365

Δεν έλειψε η ένταση μετά το τέλος του ματς του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στην Παρτιζάν. Μεσαίο δάχτυλο στους οπαδούς των γηπεδούχων ύψωσε ο Πάντερ.

Ο Ερυθρός Αστέρας επικράτησε της Παρτιζάν με 85-81 και πλέον ο Ομπράντοβιτς είναι με την πλάτη στον τοίχο στους τελικούς της ABA Liga. Πάντως μετά το τέλος του ματς είχαμε ένταση και ρίψη αντικειμένων, με τους παίκτες της Παρτιζάν να είναι έτοιμοι να ορμήξουν για τη συμπεριφορά των αντίπαλων οπαδών

Ένα μπουκάλι προσγειώθηκε στον πάγκο της Παρτιζάν, κάτι που εξόργισε τους φιλοξενούμενους που εξέφρασαν τα παράπονα στη γραμματεία. Ο Ζόραν Σάβιτς, General Manager της Παρτιζάν πήγε στον Κομισάριο και δέχθηκε φραστική επίθεση από κάποιον φίλαθλο που είχε μπει στο παρκέ.

Οι παίκτες της Παρτιζάν ήταν έξαλλοι και έτοιμοι για φασαρία με τον κόσμο του Ερυθρού Αστέρα, όμως οι παίκτες του τελευταίου έκαναν ότι μπορούσαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και τελικά να εξομαλυνθεί η κατάσταση και με την επέμβαση της αστυνομίας. Μάλιστα ο Κέβιν Πάντερ δεν κρατήθηκε και ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο προς τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα