Παρτιζάν: Κόντρα Σάβιτς-Ντανίλοβιτς για τις ακαδημίες

Παρτιζάν: Κόντρα Σάβιτς-Ντανίλοβιτς για τις ακαδημίες

Παρτιζάν: Κόντρα Σάβιτς-Ντανίλοβιτς για τις ακαδημίες

bet365

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και τον Ζόραν Σάβιτς, σχετικά με τις ακαδημίες της Παρτιζάν. Ο Ντανίλοβιτς πήρε το γιο του, Βουκ, από τους «κιτρινόμαυρους» και τον πήγε στη Μέγκα!

Η είδηση πως ο 14χρονος γιος του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Βουκ, άλλαξε φανέλα, έφερε στην επιφάνεια και μία είδηση. Σύμφωνα με τη σερβική Kurir, ο άλλοτε γκαρντ της Παρτιζάν, της Κίντερ Μπολόνια και των Μαϊάμι Χιτ βρίσκεται σε κόντρα με την αθλητικό διευθυντή της σερβικής ομάδας και άλλοτε συμπαίκτη του, Ζόραν Σάβιτς!

Αιτία η αντιμετώπιση της Παρτιζάν στις ακαδημίες της ομάδας. Ο Ντανίλοβιτς πρότεινε την πρόσληψη ενός προπονητή υπεύθυνου για τις ακαδημίες, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σάβιτς ούτε καν δέχτηκε να ακούσει την πρόταση.

Κάπως έτσι ο γιος του πρώην γκαρντ, Βουκ, ο οποίος λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας στην ηλικία του, άλλαξε φανέλα.

Και από την Παρτιζάν, μετακόμισε στη Μέγκα, η οποία φημίζεται για τις ακαδημίες και τη δουλειά που κάνει με την ανάδειξη ταλέντων.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα