Παρτιζάν: Κόντρα Σάβιτς-Ντανίλοβιτς για τις ακαδημίες

Παρτιζάν: Κόντρα Σάβιτς-Ντανίλοβιτς για τις ακαδημίες

Παρτιζάν: Κόντρα Σάβιτς-Ντανίλοβιτς για τις ακαδημίες

bet365

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και τον Ζόραν Σάβιτς, σχετικά με τις ακαδημίες της Παρτιζάν. Ο Ντανίλοβιτς πήρε το γιο του, Βουκ, από τους «κιτρινόμαυρους» και τον πήγε στη Μέγκα!

Η είδηση πως ο 14χρονος γιος του Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς, Βουκ, άλλαξε φανέλα, έφερε στην επιφάνεια και μία είδηση. Σύμφωνα με τη σερβική Kurir, ο άλλοτε γκαρντ της Παρτιζάν, της Κίντερ Μπολόνια και των Μαϊάμι Χιτ βρίσκεται σε κόντρα με την αθλητικό διευθυντή της σερβικής ομάδας και άλλοτε συμπαίκτη του, Ζόραν Σάβιτς!

Αιτία η αντιμετώπιση της Παρτιζάν στις ακαδημίες της ομάδας. Ο Ντανίλοβιτς πρότεινε την πρόσληψη ενός προπονητή υπεύθυνου για τις ακαδημίες, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σάβιτς ούτε καν δέχτηκε να ακούσει την πρόταση.

Κάπως έτσι ο γιος του πρώην γκαρντ, Βουκ, ο οποίος λογίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας στην ηλικία του, άλλαξε φανέλα.

Και από την Παρτιζάν, μετακόμισε στη Μέγκα, η οποία φημίζεται για τις ακαδημίες και τη δουλειά που κάνει με την ανάδειξη ταλέντων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα