Η Παρτίζαν ισοπέδωσε την Μπουντούτσνοστ και πέρασε στους τελικούς της ABA Liga

Η Παρτίζαν ισοπέδωσε την Μπουντούτσνοστ και πέρασε στους τελικούς της ABA Liga

Η Παρτίζαν ισοπέδωσε την Μπουντούτσνοστ και πέρασε στους τελικούς της ABA Liga

bet365

Η Παρτίζαν… σκόρπισε την Μπουντούτσνοστ στο Βελιγράδι, επικρατώντας με σκορ 101-77 και εξασφάλισε την πρόκριση στους τελικούς της ABA Liga, εκεί που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο και την επιστροφή στην EuroLeague.

Η Παρτίζαν δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης στην Μπουντούτσνοστ στο Game 3 της ημιτελικής σειράς της ABA Liga, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 101-77 και προκρίθηκε στους τελικούς με 2-1 νίκες. Έτσι η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα παλέψει για τον τίτλο απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας – Τσεντεβίτα Ολίμπια (σ.σ. η σειρά στο 1-1), διεκδικώντας παράλληλα τη συμμετοχή στην επόμενη EuroLeague.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην πρώτη περίοδο όμως η Παρτίζαν έκανε επιμέρους 29-14 στο β’ δεκάλεπτο, πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 55-35 και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους Μαυροβούνιους.

Ο Κέβιν Πάντερ κουβάλησε επιθετικά τους «ασπρόμαυρους» σημειώνοντας 30 πόντους με 7/8 βολές, 4/8 δίποντα, 5/11 τρίποντα ενώ είχε ακόμα 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 ριμπάουντ σε 29:33. Όσον αφορά τον Ζακ ΛεΝτέι, πρόσθεσε 16 πόντους και 4 ριμπάουντ. Για την Μπουντούτσνοστ, ο άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού, Κέντρικ Πέρι είχε 15 πόντους με 3/7 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 55-35, 77-59, 101-77.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα