Νίκολας: «Ο Ζέλικο είναι μέσα στα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά του πλανήτη»

Νίκολας: «Ο Ζέλικο είναι μέσα στα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά του πλανήτη»

bet365

Ο Ντρου Νίκολας βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 στον αγώνα της Μέγκα Μπάσκετ με την Παρτίζαν ως scout των Σέλτικς και θυμήθηκε το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό όταν δούλεψε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Ντρου Νίκολας φόρεσε τα πράσινα του Παναθηναϊκού την τριετία 2009-11, πανηγυρίζοντας δυο πρωταθλήματα Ευρώπης στο Βερολίνο και τη Βαρκελώνη, τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας σε αυτό το διάστημα υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Εν συνεχεία έπαιξε στην Αρμάνι Μιλάνο και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και πλέον δουλεύει ως scout των Μπόστον Σέλτικς. Με αυτή την ιδιότητα βρίσκεται στο Βελιγράδι για να παρακολουθήσει την πρόοδο του Γιαμ Μαντάρ, του Ισραηλινού γκαρντ ο οποίος έγινε πικ στο νούμερο 47 του NBA Draft 2020 από τους «Κέλτες».

«Έχω ενθουσιαστεί που βρίσκομαι στο Βελιγράδι, που έχω την ευκαιρία να μιλήσω με έναν πρώην προπονητή μου και πλέον, έναν σπουδαίο φίλο. Ήλθα στη Σερβία πριν από δυο μέρες και αμέσως πήγα στην προπόνηση της Παρτίζαν. Τον είδα πως δουλεύει και μέσα μου ξύπνησαν οι αναμνήσεις.

Ο Ζέλικο συνεχίζει να ανεβάζει τον τόνο της φωνής του στέλνοντας το ίδιο ξεκάθαρο μήνυμα. Συνεχίζει να αναζητά την τελειότητα. Είναι απίστευτο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια... Για μένα ο Ομπράντοβιτς είναι μέσα στα τρία μεγαλύτερα μπασκετικά μυαλά του πλανήτη. Και αναφέρομαι μεταξύ όλων των προπονητών. Ξέρω πως είναι χαρούμενος στην Παρτίζαν» ανέφερε ο Νίκολας σε συνέντευξή του στην MozzartSport.

@Photo credits: Αδριατική Λίγκα
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα