Φώναζαν «Ζέλικο, Τούρκε!» στον Ομπράντοβιτς οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα (vid)

Φώναζαν «Ζέλικο, Τούρκε!» στον Ομπράντοβιτς οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα (vid)

bet365

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αποδοκίμαζαν εν χορώ τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς κατά την είσοδό του στo γήπεδο για το ντέρμπι με την Παρτιζάν ενώ ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντέγιαν Ράντονιτς τους ζήτησε να σταματήσουν!

Το Aleksandar Nikolic Hall γέμισε ασφυκτικά από τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα για το ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας με την Παρτιζάν.

Όπως αναφέρουν στη Σερβία, πριν από το τζάμπολ εξελίχτηκαν ντροπιαστικές στιγμές στο ιστορικό γήπεδο όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν εν χορώ τον Ομπράντοβιτς, με αποτέλεσμα ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς να σηκωθεί από τη θέση του και να τους κάνει νόημα να σταματήσουν!

Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα φώναζαν, μεταξύ άλλων «Ζέλικο, Τούρκε!» στον Ομπράντοβιτς, ο οποίος πρόσφατα τα έβαλε με τους οπαδούς της Παρτιζάν, επειδή αποδοκίμαζαν τη σύζυγο του προέδρου των «ερυθρόλευκων», Νεμπόισα Τσόβιτς.

@Photo credits: Crvena Zvezda

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα