Ομπράντοβιτς: «Το ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν δεν μοιάζει με κανένα άλλο»

Ομπράντοβιτς: «Το ντέρμπι Ερυθρός Αστέρας - Παρτιζάν δεν μοιάζει με κανένα άλλο»

bet365

Η Παρτιζάν δοκιμάζεται κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (14/11, 20:00) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξήγησε πως το ντέρμπι της Αδριατικής Λίγκας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «ασπρόμαυρους» να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου EuroLeague.

Έπειτα από 10 συνεχόμενες νίκες στην Αδριατική Λίγκα και το EuroCup, η Παρτιζάν ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα της Ανδόρας και πλέον έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 8η αγωνιστική της ABA Liga.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι γηπεδούχοι στο Aleksandar Nikolic Hall και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέφερε πριν από το σπουδαίο ματς:

«Είναι ένα παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι ξεχωριστό. Η αντιπαλότητα του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν είναι γνωστή σε όλους. Όχι μόνο στο Βελιγράδι και τη Σερβία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Νομίζω πως είναι καλό για το μπάσκετ, για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το μπάσκετ. Ελπίζω πως θα γίνει ένα καλό ματς. Θα κάνουμε τα πάντα από την πλευρά μας ώστε να γίνει σε αθλητικά πλαίσια. Ας δούμε, λοιπόν τι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου EuroLeague.

@Photo credits: Αδριατική Λίγκα
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα