Ο Τέπιτς σταματάει το μπάσκετ και γίνεται team manager στην Μέγκα!

Ο Τέπιτς σταματάει το μπάσκετ και γίνεται team manager στην Μέγκα!

bet365

Τέλος εποχής για τον Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος πάντως θα παραμείνει ενεργός στο χώρο του μπάσκετ από διαφορετικό μετερίζι!

Έπειτα από μια επαγγελματική διαδρομή 19 ετών, ο Μιλένκο Τέπιτς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και της Παρτίζαν, μεταξύ άλλων, αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν στην Μέγκα, αλλά όπως φαίνεται, δεν θα την εγκαταλείψει οριστικά, παρά την απόσυρση του από τα παρκέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σερβικού μέσου "MONDO Sport", ο 34χρονος παλαίμαχος άσος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο club - του οποίου ηγείται ο γνωστός ατζέντης, Μίσκο Ραζνάτοβιτς - από το πόστο του team manager. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: "Δεν ήταν εύκολο να σταματήσω την καριέρα μου ως παίκτης, αλλά από την άλλη, όταν το μάνατζμεντ της Μέγκα μου προσέφερε μια τέτοια θέση, φτάσαμε γρήγορα σε συμφωνία".

Ο άλλοτε διεθνής Σέρβος γκαρντ και πρωταθλητής Ευρώπης το 2011 με τον Παναθηναϊκό, έπαιξε συνολικά στην καριέρα του σε 11 διαφορετικές ομάδες, κατακτώντας επίσης δύο πρωταθλήματα Ελλάδας και τρεις τίτλους στην Αδριατική λίγκα. Κατά την θητεία του στη χώρα μας, πραγματοποίησε 134 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Basket League.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα