Ριζούλης: «Με δουλειά και υπομονή να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει»

Newsroom
Ριζούλης: «Με δουλειά και υπομονή να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει»

bet365

Ο Θοδωρής Ριζούλης μίλησε για την συνεργασία του με την ΚΑΕ Ηρακλής και στάθηκε στην προσπάθεια που θα γίνει, ώστε η ομάδα να επιστρέψει εκεί που αξίζει.

Θεόδωρος Ριζούλης και Ηρακλής ένωσαν τις δυνάμεις τους. Οι «κυανόλευκοι» καλωσόρισαν στην οικογένειά τους τον επιχειρηματία και πρόεδρο της ΚΑΕ Λάρισας με στόχο την παρουσία μίας «ισχυρής ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού μπάσκετ, με έδρα τη Θεσσαλονίκη».

Ο ισχυρός άνδρας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4 και μίλησε για τις προσπάθειες που θα γίνουν προκειμένου ο Ηρακλής να επιστρέψει στο επίπεδο που αξίζει να βρίσκεται, ενώ επισήμανε πως θα γίνει ακόμη μία κίνηση για να βρεθεί η ομάδα στην Basket League την επόμενη σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ριζούλης μεταξύ άλλων δήλωσε ότι «Η δική μου παρουσία θεωρώ ότι θα είναι στο 50% των αποφάσεων μαζί με τον Λευτέρη Κακιούση και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ηρακλή, που ανέλαβαν το Τμήμα, για να δημιουργήσουμε κάτι καλό στην ομάδα. Δεν θα είναι one man show...

Έχω διαπιστώσει πόσο πολύ αγαπάει την ομάδα και το μπάσκετ ο κόσμος. Είχε κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια...Κρατάμε χαμηλούς τόνους, θέλει δουλειά και υπομονή. Η συμφωνία μας με τους ανθρώπους του Ηρακλή είναι και για την Α1 και για την Α2.

Διαπιστώσαμε ότι μας έχουν αποκλείσει από την Α1. Θα κάνουμε μια τελική προσπάθεια, με πολύ λίγες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά όλα δείχνουν ότι θα παίξουμε στην Α2. Με υπομονή, συνεχίζουμε και η χρονιά θα περάσει γρήγορα. Αν χτίσουμε μία καλή ομάδα σε λίγους μήνες μπορεί να είμαστε στην Α1. Θέλουμε να χτίσουμε κάτι δυνατό και να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που αξίζει για τον κόσμο του».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα