Μπουρούσης: «Η απόφαση που πήρα με δικαίωσε, είμαι συνειδητοποιημένος που σταματάω» (vid)

Μπουρούσης: «Η απόφαση που πήρα με δικαίωσε, είμαι συνειδητοποιημένος που σταματάω» (vid)

bet365

Συνειδητοποιημένος για την απόφαση του να κρεμάσει τα παπούτσια του δήλωσε ο Γιάννης Μπουρούσης μετά την άνοδο της Καρδίτσας στην Basket League, ενώ τόνισε πως θα παραμείνει κοντά στην ομάδα της πόλης του, για να στηρίξει την προσπάθεια της.

Στο περιθώριο της φιέστας της Καρδίτσας για την άνοδο στην Basket League, ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ όπου ανέφερε ότι «η απόφαση που πήρα, να έρθω στην Καρδίτσα, με δικαίωσε και εμένα και τον σύλλογο. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να έρχομαι εδώ συνέχεια και να παίζω στο πρωτάθλημα της Α2. Σήμερα αυτό δε συγκρίνεται με τίποτα, δικαιωθήκαμε όλοι μαζί. Χαίρομαι που η ομάδα θα παίξει πρώτη φορά στα σαλόνια της Α1. Θα είμαι δίπλα, θα τη στηρίξω. Εύχομαι να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές».

Σε ο,τι αφορά την οριστική απόσυρση του από την ενεργό δράση, ο 39χρονος σέντερ δήλωσε: «Είχα δηλώσει πέρσι ότι σταματάω, πήρα παράταση οκτώ μήνες για να βοηθήσω την πόλη μου. Αυτό ήθελα, το έκανα, το πέτυχα. Είμαι συνειδητοποιημένος, έκανα κάτι σαν χόμπι για να βοηθήσω την πόλη μου. Τώρα ας χαρούμε και να είμαστε υγιείς».

@Photo credits: eurokinissi
 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα