Elite League: Ιτούνας και Σχίζας μοιράστηκαν το βραβείο MVP της αγωνιστικής
Μια ακόμα αγωνιστική της Elite League ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα η 26η, με το βραβείο MVP να το κερδίζει όχι ένας αλλά δύο πρωταγωνιστές.
Ο λόγος για τους Τζον Ιτούνας και Σταύρο Σχίζα που συγκέντρωσαν 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, οδηγώντας σε νίκες την ΧΑΝΘ και την Ελευθερούπολη κόντρα σε Νήαρ Ηστ (87-82) και Δόξα Λευκάδας (96-56) αντιστοίχως, για να αναδειχθούν και οι δύο MVP της 26ης «στροφής».
Ο πρώτος είχε 24 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 8/8 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κερδισμένα φάουλ σε 29:31' πάνω στο παρκέ. Από την άλλη, ο δεύτερος μέτρησε 15 πόντους με 2/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5/6 βολές, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 κερδισμένα φάουλ σε 34:17'.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
