Elite League: Ο «χάρτης» για τη σεζόν 2024/25

Από τον αγώνα για την άνοδο ανάμεσα στα Τρίκαλα και το Αιγάλεω

bet365

Το τελευταίο εισιτήριο για την άνοδο από τη National League 1 το πήραν τα Τρίκαλα και κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε ο «χάρτης» της νέας σεζόν στην Elite League.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας «Γιάννης Μπουρούσης», τα Τρίκαλα επικράτησαν διαδοχικά του Φίλιππου Βέροιας και του Αιγάλεω με 86-71 και 85-71, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την πρώτη θέση στο μικρό πρωτάθλημα για την τελευταία θέση που οδηγεί στην άνοδο και έκλεισαν με αυτόν τον τρόπο την παρουσία τους στην Elite League τη νέα σεζόν.

Μαζί με τα Τρίκαλα, τη θέση τους στη δεύτερη κατηγορία έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά στη National League 1, είχαν εξασφαλίσει οι ΧΑΝΘ, Νήαρ Ηστ και Πρωτέας Βούλας, παίρνοντας με αυτόν τον τρόπο τις θέσεις των Αίαντα Ευόσμου, Έσπερου Λαμίας, Αμύντα και Χαριλάου Τρικούπη, ομάδες οι οποίες υποβιβάστηκαν.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ομάδες οι οποίες αναμένονται να είναι στο πρωτάθλημα της Elite League τη σεζόν του 2024-25 είναι: Ηρακλής, Ελευθερούπολη, Ερμής Σχηματαρίου, ΝΕΜ, Κόροιβος Αμαλιάδας, Δόξα Λευκάδας, Παπάγου, Μύκονος, Πανερυθραϊκός, Ψυχικό, ΧΑΝΘ, Νήαρ Ηστ, Πρωτέας Βούλας, Τρίκαλα και Απόλλων Πάτρας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα