Πανιώνιος: Ξεκινά το ταξίδι για το όνειρο (vid)

Πανιώνιος

bet365

Την πρώτη του προπόνηση έκανε σήμερα (21/8) ο Πανιώνιος, παρουσία του Φάνη Χριστοδούλου και δεκάδων φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας».

Ξεκίνησαν τα «βάσανα» αλλά και το ταξίδι, ταυτόχρονα» για την ιστορική ομάδα της «Πλατείας». Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε σήμερα (21/8) την πρώτη του προπόνηση.

Στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» βρέθηκαν μέλη του ερασιτέχνη, αλλά και δεκάδες φίλοι των «κυανέρυθρων», που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την επίσημη «πρώτη» της αγαπημένης τους ομάδας.

Πριν την προπόνηση τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός. Στη συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Παναγιώτης Ηλιάδης, ο γενικός αρχηγός και «σημαία», Φάνης Χριστοδούλου αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Βεργίνης.

Μετά την ομιλία του Δημήτρη Βεργίνη, οι παίκτες φώναξαν το καθιερωμένο «ζντο» μαζί με τον κόσμο και έπειτα ξεκίνησε το προπονητικό του πρόγραμμα ο Περικλής Ταυρόπουλος.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό ρεπορτάζ

Πανιώνιος 1Πανιώνιος 2

Πανιώνιος 3

Πανιώνιος 4Πανιώνιος 6

Πανιώνιος 7

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα