Καμπερίδης στο Gazzetta για Αντετοκούνμπο: «Γιάννη μακάρι να ήσουν εδώ, ανεβάσαμε την ομάδα σου»

Ο Καμπερίδης

bet365

O Mιχάλης Καμπερίδης μίλησε στο Gazzetta για την άνοδο του Τρίτωνα στη Βasket League, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει μήνυμα στους παλιούς του συμπαίκτες, Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο.

Τα Σεπόλια γιορτάζουν μετά από 44 χρόνια. Ο Τρίτωνας κατάφερε να επικρατήσει του Ψυχικού με 79-77 στον ημιτελικό του Final Four της Elite League και με αυτόν τον τρόπο τσέκαρε το εισιτήριο του για την άνοδο στη Basket League.

Κομβικός για την νίκη της ομάδας του Μιχελάκου και την ιστορική επιστροφή στα... σαλόνια, ήταν ο αρχηγός, Μιχάλης Καμπερίδης. Μαζί με τον MVP Νεμάνια Μανοΐλοβιτς και τον Μάγιερς, έβαλαν σε... μπελάδες την άμυνα του Ψυχικού και οδήγησαν την ομάδα τους στη σπουδαία νίκη.

Μετά το τέλος του ματς, ο Καμπερίδης που είχε 17 πόντους με 10 ριμπάουντ, ολοκληρώνοντας το double double, μίλησε στο Gazzetta για τα συναισθήματα του μετά την μεγάλη άνοδο στη Basket League, αλλά για τον τελικό που ακολουθεί. Δεν γινόταν να ξεχάσει τον Θανάση Αντετοκούνμπο που ήταν στην κερκίδα, αλλά και τον καλό του φίλο και σταρ των Μπακς, Γιάννη που θα ήθελε να τον έχει κοντά του. Ο Greek Freak είχε ξεκινήσει τα μπασκετικά του βήματα στον Τρίτωνα.

Για την ιστορική άνοδο του Τρίτωνα στη Basket League μετά από 44 χρόνια: «Πραγματικά ότι και να πω αυτή τη στιγμή είναι φτωχό. Αυτό νιώθω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος για όλους στην ομάδα. Για τους συμπαίκτες μου, για τη διοίκηση που στήριξε μέχρι τέλους. Για τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και στον ημιτελικό και μας στήριξε. Έχουμε γράψει ιστορία, γράψαμε με χρυσά γράμματα τα ονόματα μας εδώ πέρα. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε να δούμε και τον επόμενο νικητή (δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα ο δεύτερος ημιτελικός) για να πάμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Στην κερκίδα βρέθηκε ένας πρώην συμπαίκτης σου στον Φιλαθλητικό, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο και απόλαυσε την εικόνα της ομάδας σου. Θα ήθελες να βρίσκεται εδώ και ένας άλλος πολύ καλός σου φίλος και πρώην συμπαίκτης σου, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο;

«Θα ήταν ακόμα πιο όμορφο αν ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εδώ για να μας δει. Ανεβάσαμε στη Basket League την ομάδα που ξεκίνησαν να παίζουν μπάσκετ. Σε αυτή την ομάδα ο Γιάννης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που ζήσαμε»

hj

Έχετε μπροστά σας και τον τελικό. Τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα σου για να πάρει τον τίτλο;

«Θα κάτσουμε να ξεκουραστούμε σήμερα (το Σάββατο) όσο μπορούμε. Δεν μας αφήνει και ο χρόνος να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε τέτοια ματς πρέπει να μπεις μέσα στο παρκέ και να δώσεις το 100%, να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Πρέπει να παίξουμε με πάθος, να το θέλουμε πάνω απ’όλα και συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια, εκείνος που το θέλει περισσότερο, βγαίνει και νικητής στο τέλος. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο και θα τα δώσουμε όλα»

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα