Προπονητής Μεγαρίδας για τα επεισόδια με το Μαρούσι: «Αυτή είναι η Elite League; Έφυγαν παιδιά με κλάματα στο ημίχρονο» (vid)

Προπονητής Μεγαρίδας για τα επεισόδια με το Μαρούσι: «Αυτή είναι η Elite League; Έφυγαν παιδιά με κλάματα στο ημίχρονο» (vid)

bet365

Ο προπονητής της Μεγαρίδας, Γιώργος Μάνταλος αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν στην αναμέτρηση με το Μαρούσι και οδήγησαν αρχικά σε διακοπή και μετά σε εκκένωση, στην πρεμιέρα της Elite League.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στη Μεγαρίδα και το Μαρούσι, για την Elite League (A2), διεκόπη λόγω συμπλοκής οπαδών των δυο ομάδων, η οποία οδήγησε στην εκκένωση του γηπέδου! Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μεγαρίδας, Γιώργος Μάνταλος αναφέρθηκε σε όσα έγιναν, κάνοντας λόγο για την παρουσία «εναλλακτικών τύπων» από την πλευρά του Αμαρουσίου, οι οποίοι οδήγησαν «εκατό οικογένειες μακριά από το γήπεδο, έφυγαν παιδιά με κλάματα στο ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μεγαρίδας:

«Δεν χρειαζόταν το Μαρούσι, εφόσον είχε μια εξαιρετική ομάδα και παραδέχομαι την ανωτερότητά της, να έρθουν εδώ "εναλλακτικοί" τύποι να την υποστηρίξουν. Ήρθαν κάποιοι παράξενοι άνθρωποι εδώ στην NEM BC Arena, που είχε παιδιά και οικογένειες. Έφυγαν σήμερα 100 οικογένειες από το γήπεδο, έφυγαν παιδιά με κλάματα στο ημίχρονο! Δεν μπορεί να γίνει κάτι υπό αυτές τις συνθήκες. Δεν με ενδιαφέρει αυτό το μπάσκετ, αυτό το προϊόν. Το λέω ξεκάθαρα.
Είναι σαφές και ξεκάθαρο ότι η κατηγορία μας υποδέχθηκε σκληρά, όσον αφορά την αθλητικότητα και την παρουσία των κορμιών μέσα στο γήπεδο. Όμως, δεν μου καίγεται καρφί. Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε αυτό. Δεν μπορώ να βλέπω παιδάκια από την κερκίδα να κλαίνε.
Εμείς γιατί βάλαμε τα κουστούμια; Αυτό το μπάσκετ πρεσβεύουμε; Αυτή είναι η Elite League;
Όλοι ήξεραν ότι θα έρθουν να κάνουν, αυτό που ήρθαν να κάνουν. Γιατί το έχει ανάγκη η ομάδα που κέρδισε αυτό να το κάνει; Γιατί να το υποστούν αυτό οι οικογένειες; Και γιατί να είμαστε μέρος; Γιατί να είμαι μέρος αυτού του πράγματος; Δεν θέλω και το καταδικάζω και το καταγγέλλω δημόσια.

Κάποιος πρέπει να το πει. Αν δεν μπορούμε να το περιφρουρήσουμε, τι νόημα έχει; Δηλαδή, αν κερδίζαμε εμείς σήμερα, τι θα γινόταν; Και δεν κρύβομαι. Λέω ότι εγώ φταίω, ότι δεν ετοιμάσαμε καλά την ομάδα, 100%, προπονητικά φταίω εγώ και η ομάδα μου παρουσιάστηκε χάλια. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, δεν τους έδωσα καλές κατευθύνσεις, η διαιτησία ήταν εξαιρετική, άρα δεν κρύβομαι πουθενά. Τι δουλειά έχει να είμαστε μέρος αυτού του συστήματος; Αυτού του κόλπου; Όλοι έχουν ευθύνη, όλος ο κόσμος. Είναι ντροπή, πραγματικά είναι ντροπή».

@Photo credits: Νεανική Εστία Μεγαρίδος BC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα